Γ Εθνική

Γ’Εθνική-9ος Όμιλος: Δυσπιστία για τους χειρισμούς της ΕΠΟ

Ακούστε το άρθρο

Πέρα από την τηλεδιάσκεψη και όσα έχουν ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα για την έναρξη ή μη του πρωταθλήματος, ένα είναι το σίγουρο.

Πως πολλές (αν όχι όλες) οι ομάδες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς την ΕΠΟ, στην οποία ως τώρα τηρείται σιγή ιχθύος.

Η δυσπιστία και η δυσαρέσκεια που εκφράζεται από τα ανώτατα στελέχη των ομάδων της Γ’ Εθνικής ως προς την διοργανώτρια αρχή είναι τεράστια κι αυτό λέει… τα πάντα. Κι η αλήθεια είναι πως δεν έχουν και άδικο.

Η Γ’ Εθνική μπορεί στα «χαρτιά» να λογίζεται ως ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά οι… «τσέπες» και οι οικονομικές – αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι ξεκάθαρα επαγγελματικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ακόμα και μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης, υπάρχει ένα κλίμα ανάμεσα σε ορισμένους συλλόγους  πως δεν πρόκειται η ΕΠΟ να ασχοληθεί με τα ζητήματα που θα σταλθούν, διότι δεν τους έχει σε καμία υπόληψη.

Εκείνοι, βεβαίως, θα στείλουν τον κοινό κατάλογο μεταρρυθμίσεων -γιατί αυτό είναι το πρέπον- αλλά δεν εμφανίζονται αισιόδοξοι για το πως θα κυλήσει η όλη ιστορία και συνεπώς προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο.

Όλη η επικαιρότητα