Γ Εθνική

Γ’Εθνική-9ος Όμιλος: «Καζάνι που βράζει»… περιμένοντας τις οριστικές αποφάσεις της ΕΠΟ

Στην αναμονή  ΠΑΟ Βάρδας και  Αίας  Γαστούνης έως  την Πέμπτη!

«Καζάνι  που βράζει»  παραμένει  ο 9ος όμιλος της  Γ΄ εθνικής , περιμένοντας τώρα τις διευκρινήσεις που θα  δοθούν  αύριο από την Εκτελεστική Επιτροπή  της ΕΠΟ!  Ήδη με  επιστολή που υπογράφουν  ως  γνωστό  οι πρόεδροι  όλων των ομάδων του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ζητούν από την ΕΠΟ και τη ΓΓΑ μία σειρά από ενισχύσεις προς τους ερασιτεχνικούς συλλόγους της κατηγορίας, σε διαφορετική περίπτωση να μη γίνει το πρωτάθλημα και να θεωρηθεί ως μη γενόμενο. 

Πάντως  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο τραπέζι  έχει ήδη πέσει… η πρόταση για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα σε ένα γύρο,  και προκειμένου κάποιες ομάδες οι οποίες να μην αισθάνονται αδικημένες, να γίνει αυτός ο ένας γύρος σε ουδέτερα γήπεδα!  Στην πρόταση αυτή, αντιτάχθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αρκετά γήπεδα για να μπορέσει να υποστηριχθεί ένα τέτοιο σχέδιο. Κατά συνέπεια, έγινε μια δεύτερη πρόταση, που είναι αυτή τη στιγμή και η επικρατέστερη. Και έχει να κάνει με την ακύρωση των έως τώρα παιχνιδιών και καταρτισμό εκ νέου των ομίλων, με τον κάθε όμιλο να περιλαμβάνει οκτώ ομάδες. Ανάλογα και με το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουμε δεκαέξι ομίλους, οι οποίοι θα αναδείξουν δεκαέξι Πρωταθλητές. Οι οποίοι στη συνέχεια, θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, από τους οποίους θα αναδειχθεί και ένας Πρωταθλητής, ο οποίος θα πάρει την άνοδο για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Συνολικά δηλαδή στο τέλος, θα ανέβουν τέσσερις ομάδες, όπως ακριβώς προέβλεπε η προκήρυξη.

 Περιμένουν  τις εξελίξεις σε Βάρδα και Γαστούνη έως την Πέμπτη!

Σε ότι έχει να κάνει  με τις δυο Ηλειακές ομάδας, για την ώρα τουλάχιστον παραμένουν σταθερές στη γραμμή που έχουν αποφασίσει όλες οι ομάδες του 9ου ομίλου της Γ΄ εθνικής, περιμένοντας παράλληλα τις διευκρινήσεις που θα δώσει η ΕΠΟ αύριο Πέμπτη και μετά την συνεδρίαση  της Εκτελεστικής Επιτροπής! Μάλιστα στον Αίαντα το Δ.Σ. που ήταν να γίνει το βράδυ της Δευτέρας, αναβλήθηκε για χθες βράδυ, όπου  όλα  τα μέλη  εξέφρασαν την άποψη, ότι  θα πρέπει να περιμένουμε τις διευκρινήσεις της Ε.Ε./ΕΠΟ την Πέμπτη, και κατόπιν να πάρουμε την οριστική μας απόφαση !

Όλη η επικαιρότητα