Ηλεία Υγεία

Γενικό Νοσοκομειό Πύργου: Έντονο ενδιαφέρον για τέσσερις θέσεις

Αρκετά έντονο είναι το ενδιαφέρον των υποψήφιων ιατρών που θέλουν να εργαστούν στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, σε συγκεκριμένες κλινικές που έχουν ελλείψεις αυτή την περίοδο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον για τις θέσεις του γυναικολόγου, του ορθοπεδικού, του χειρουργού και του νεφρολόγου, από ιατρούς που θέλουν να έρθουν στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Πύργου και αναμένεται να έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι ο νεφρολόγος ήδη υπηρετεί στο νοσοκομείο του Πύργου ως επικουρικός, είναι ένας πολύ αξιόλογος ιατρός που έχει αφήσει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις και πλέον αναμένεται να αναλάβει και την νέα του θέση πολύ σύντομα.

Δύο υποψήφιοι για την παθολογική Πύργου, αλλά…

Για την παθολογική κλινική τώρα και για τις δύο θέσεις που έχουν προκηρυχθεί, υπάρχουν δύο γιατροί που έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται να εργαστούν στον Πύργο, αλλά έχουν τοποθετήσει την πρωτεύουσα της Ηλείας στην τέταρτη ή πέμπτη θέση στις προτιμήσεις τους. Οπότε θα πρέπει να γίνουν πολλές «καραμπόλες» για να έρθουν αυτοί οι δύο γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, εκτός φυσικά και αν αλλάξει η κατάσταση τις επόμενες ημέρες.

Δυστυχώς τα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν στην παθολογική κλινική του Πύργου, αλλά και αυτή της Αμαλιάδας, έχει οδηγήσει τους ιατρούς να έχουν ενδοιασμούς στο να κάνουν αίτηση, έτσι ώστε να εργαστούν στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Ηλείας. Θα πρέπει εδώ να αναφερθεί, ότι οι τοπικοί παράγοντες, ακόμη και τα νοσοκομεία, μπορούν να κάνουν πιο ελκυστικές τις θέσεις για την παθολογική κλινική του Πύργου και της Αμαλιάδας, αφού θα είναι ένα μεγάλο συν για τον ιατρό που θέλει να εργαστεί στα νοσοκομεία της Ηλείας, αν του παρέχεται δωρεάν η οικία στην οποία μπορεί να διαμένει αυτός και η οικογένειά του, αν έχει.

Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να τις προωθούν οι υπεύθυνοι…

Όλη η επικαιρότητα