Ποδόσφαιρο

Γεωργία Δεσπολλάρη: «Άλμα» στην Α’ Εθνική και την Αγία Παρασκευή

Η ανακοίνωση της Αγ. Παρασκευής.

Το μεγάλο βήμα για τον 2ο όμιλο της Α’ Εθνικής Γυναικών έκανε η Γεωργία Δεσπολλάρη που πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα της Αγίας Παρασκευής.

Η ταχύτατη μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τη Νίκη Τραγανού ελέω φοιτητικών σπουδών ωστόσο όσο αγωνίστηκε στους μπλε πρόλαβε να αναδειχθεί πρώτη σκόρερ σε όλη την Γ’ Εθνική και να βοηθήσει την ομάδα του Γ. Γεωργιόπουλου στην άνοδο στην Β’ Εθνική. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο διάστημα, η Δεσπολλάρη κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Νεανίδων.

Η ανακοίνωση της Αγ. Παρασκευής: «Μπαμ στο γυναικείο τμήμα η Γεωργία Δεσπολλάρη στην οικογένεια του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. Η διεθνής επιθετικός με την εθνική νεανίδων θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας την σεζόν 2021-2022. Η Γεωργία πριν την αρχή της πανδημίας ήταν πρώτη σκόρερ σε όλη την Γ’ εθνική με την Νίκη Τραγανού που σε 7 αγωνίστηκες πέτυχε 25 γκολ και συνέβαλε σημαντικά στην άνοδο της ομάδας της στην Β’ εθνική. Καλώς ήρθες Γεωργία στην οικογένειά μας, σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Όλη η επικαιρότητα