Ηλεία

Γεύματα Αγάπης στην Π.Ε Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

   Εορταστικά γεύματα αγάπης παραδόθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, στο Ίδρυμα Προστασίας Γερόντων «Νέα Βασιλειάς», στο Γηροκομείο Πύργου «Ο Άγιος Χαράλαμπος», στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων και Κατάκοιτων Γερόντων «Παναγία η Βλαχέρνα» Κάτω Παναγιάς-Κυλλήνης και στο Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο «Παναγία η Βλαχέρνα» Γαστούνης.

Η προσφορά των γευμάτων, για τους φιλοξενούμενους και για τους εργαζόμενους στην βάρδια της Πρωτοχρονιάς, στα τέσσερα ιδρύματα της Ηλείας, έγινε στο πλαίσιο της δράσης «Γεύματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης» που υλοποίησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες. Η  παρασκευή και διανομή τους έγινε σήμερα, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, με τη συνεργασία μελών του Συλλόγου Εστίασης «Διόνυσος Πύργου», συνοδευόμενα από τις ευχές όλων για καλή χρονιά με υγεία.

«Για όλους μας φέτος, το γιορτινό τραπέζι θα είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς καλούμαστε να αλλάξουμε ριζικά τις εορταστικές και κοινωνικές μας συνήθειες. Για κάποιους συνανθρώπους μας όμως, το εορταστικό τραπέζι είναι πάντοτε διαφορετικό. Σ’ αυτούς τους ανθρώπους, στους απόμαχους της ζωής, ως Περιφερειακή Αρχή, προσφέρουμε εορταστικά γεύματα ως ένα ελάχιστο δείγμα της σκέψης, της αγάπης, της φροντίδας και της προσοχής μας. Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα