Αθλητισμός

Γιάννης Καλλιακμάνης: Καμπάνια… ζωής για τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του Α. Ντερτιλή!

Tην έμπρακτη στήριξή του στον Αλέξανδρο Ντερτιλή ο οποίος διανύει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του, εξαιτίας της περιπέτειας με την υγεία του, δείχνει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Αετού Πατρών, Γιάννης Καλλιακμάνης (φωτο).

Ο 27χρονος άσος ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Καλλιακμάνη στο Λουτράκι, γι’ αυτό και ευαισθητοποιήθηκε άμεσα, προκειμένου να τον βοηθήσει.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τερματοφύλακας των Δόξας Ν. Μανωλάδας, Αστέρα Αμαλιάδας και Πανηλειακού αποφάσισε να ξεκινήσει μία  «καμπάνια» για τον Αλέξανδρο Ντερτιλή ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα που θα του επιτρέψουν να έχει άμεση πρόσβαση στην απαιτούμενη θεραπεία.

Να σημειωθεί, ότι ο Ντερτιλής υποβλήθηκε ήδη σε χειρουργείο, όμως δεν στάθηκε τυχερός, καθώς παρουσιάστηκε νέα επιδείνωση της υγείας του και πρέπει άμεσα να ξεκινήσει θεραπεία.

Στον αγώνα αυτό ο Γιάννης Καλλιακμάνης στέκεται δίπλα του και καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές να στηρίξουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους τον 27χρονο συνεισφέροντας από το υστέρημά τους.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτό τον αγώνα ζωής για τον 27χρονο Αλέξανδρο μπορούν να καταθέτουν χρήματα στο λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ Eurobank

ΙΒΑΝ GR 4402601120000790200711450

Όλη η επικαιρότητα