Γ Εθνική

Γιάννης Λέντζας: «Η υπόθεση του ΠΑΟΒ δεν είναι υπόθεση μόνο Λέντζα, ούτε και πέντε-έξι ανθρώπων»

Τις «δραματικές» εξελίξεις που περνά ο ΠΑΟΒ, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σχολίασε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, και επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΟΒ Γιάννης Λέντζας:

«Εγώ προσωπικά, ξεκαθάρισα τη θέση μου. Αυτά που είναι να δώσω και μπορώ να δώσω στην ομάδα, τα έδωσα. Εάν τα υπόλοιπα μέλη κρίνουν ότι η ομάδα μπορεί και πρέπει να κατέβει να αγωνιστεί, ας το κάνουν. Εάν κρίνουν ότι δεν πρέπει, πάλι η απόφαση είναι δική τους. Εγώ δεν θα αποφασίσω, ούτε και θα τους προτείνω τίποτα.

Ο χρόνος μου δεν μου επιτρέπει να συμμετάσχω στο Δ.Σ. και πέρα από τις ιατρικές μου υπηρεσίες προς την ομάδα, δεν θα μπορώ να έχω ενεργό ρόλο στα διοικητικά. Όπως έχω ξαναπεί, δεν είμαι μόνο εγώ. Ούτε η ομάδα είναι δική μου. Είναι και όλοι οι υπόλοιποι οι παρόντες στη διοίκηση, είναι όμως και οι απόντες, αυτοί οι οποίοι δεν συμμετέχουν.

υπόθεση του ΠΑΟΒ δεν είναι υπόθεση μόνο του Λέντζα, ούτε και πέντε-έξι ανθρώπων. Συνεπώς, δεν θα αποφασίσω, δεν θα προτείνω, δεν θα προτρέψω κανέναν. Η διοίκηση ας αποφασίσει τι θα πράξει από ‘δω και πέρα.

Εάν κρίνει ότι η ομάδα μπορεί να συμμετάσχει, αν υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι, ας το κάνει. Εάν κρίνει ότι τα χρήματα δεν επαρκούν, δεν υπάρχουν τα πρόσωπα, δεν μπορεί να προχωρήσει, ας γίνει δήλωση απόσυρσης από τη Γ΄ Εθνική».

Όλη η επικαιρότητα