Ηλεία

Γιάννης Λέντζας: Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Γ. Λέντζας: «Εμβολιάστηκα πριν από 10 μέρες»

Κλειστά σήμερα τα δημαρχεία στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης

«Μένουμε σπίτι» είναι το σύνθημα του δημάρχου Γιάννη Λέντζα μετά το rapid test που τον έδειξε θετικό στον ιό covid-19 ενώ περιμένει και τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου.

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης και γιατρός Γιάννης Λέντζας είχε εμβολιαστεί πριν από 10 ημέρες. Βέβαια λόγω καθηκόντων οι μετακινήσεις του είναι πολλές όπως και οι επαφές του και μια από αυτές ήταν η αιτία να βρεθεί θετικός.

Ο Γιάννης Λέντζας τηρεί στάση υπεύθυνου ανδρός. Από την πρώτη στιγμή μέσω της σελίδας του στο facebook ενημέρωσε για την κατάστασή του. Να σημειωθεί ότι είναι δίχως συμπτώματα ενώ σε καραντίνα βρίσκονται η γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά.

Στη σελίδα του στο f/b o Γιάννης Λέντζας ανακοίνωσε:

«Αγαπητοί Συνδημότες, μετά τα σημερινά rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο βρέθηκα θετικός στον ιό COVID 19.

Έγινε μοριακός έλεγχος στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και αναμένω τα αποτελέσματα.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις με πράξη ευθύνης σας ανακοινώνω πως πρέπει να βρίσκομαι σε καραντίνα και αποχή καθηκόντων.

Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας».

Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη τα δημαρχεία σε Λεχαινά, Ανδραβίδα, Βάρδα και Κυλλήνη καθώς και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο λόγω του επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης σε όλους τους χώρους.

Το ίδιο ισχύει και για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, τα δρομολόγια για την αποκομιδή των απορριμμάτων της Τρίτης 26 Ιανουαρίου δε θα πραγματοποιηθούν και θα μεταφερθούν για Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

Την περασμένη εβδομάδα διαγνώσθηκε θετικός αντιδήμαρχος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Όλη η επικαιρότητα