Ψυχαγωγία

Γιάννης Μπέζος: Η νέα σειρά της ΕΡΤ στην οποία θα πρωταγωνιστεί

Σε ποιο ρόλο θα βρεθεί ο Γιάννης Μπέζος στο σίριαλ “Σε ξένα χέρια”;
Ακούστε το άρθρο

Στο καθημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ θα βρεθεί την προσεχή τηλεοπτική σεζόν ο Γιάννης Μπέζος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην δημοσιογράφο Έφη Θεοδώρου και το 7 Μέρες Tv για τη νέα σειρά στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει προσεχώς.

Τη νέα σεζόν θα σας δούμε στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, “Σε ξένα χέρια”.

Ποιος είναι ο δικός σας ρόλος;

Υποδύομαι έναν επιχειρηματία ο οποίος έχει προβλήματα με την επιχείρηση του και υπάρχει ένας ανταγωνιστής, που θέλει να τον εξαγοράσει. Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν διάφορα οικογενειακά θέματα που δίνονται βεβαίως με χιούμορ, γιατί μιλάμε για κωμωδία.

Η ΕΡΤ έκανε ένα καλό ξεκίνημα πέρυσι και την επόμενη σεζόν βγάζει αρκετές νέες σειρές. Πιστεύετε ότι κάποια στιγμή η δημόσια τηλεόραση θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Ξέρω, όμως, ότι είναι υποχρέωση της να κάνει πρόγραμμα με διαφορετική θεματολογία. Γιατί επί σειρά ετών δεν έκανε τίποτα. Απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, συντηρείται από το δημόσιο και τις εισφορές όλων μας, είτε τη βλέπουμε είτε δεν την βλέπουμε, επομένως έχει υποχρέωση να είναι πιο τολμηρή, χωρίς να καθορίζεται από τον ανταγωνισμό των ιδιωτικών. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει πράγματα που θα τα βλέπουν μόνο οι υπάλληλοι. Θα πρέπει να κάνει πράγματα που να ακουμπάνε τον κόσμο, αλλά να είναι πιο τολμηρά και πιο ακριβά, με την έννοια όχι μόνο την οικονομική αλλά και της αισθητικής και του γούστου.

Όλη η επικαιρότητα