Ελλάδα

Γιώργος Αγιομυργιαννάκης: Και ο αδερφός του Μανώλη σε σοβαρή κατάσταση από τον κορωνοϊό

Ακούστε το άρθρο

ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΘ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Γ. ΑΓΙΟΜΥΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Μοίρα;, Ατυχία;… Κι όμως, 8 μήνες μετά τον θάνατο του αδελφού του, του Κρητικού αλλά πολιτογραφημένου Αμαλιαδίτη Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, πρώτο θύμα στην Ελλάδα του κορονοιού, χθες εισήχθη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 63χρονος αδελφός του Γιώργος Αγιομυργιαννάκης, του οποίου η κατάσταση χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή!

Ο αδελφός του άτυχου Μανώλη, συνταξιούχου καθηγητή και περιφερειακού συμβούλου, είναι καθηγητής Μακροοικονομίας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας.

Τις τελευταίες μέρες βρίσκονταν στην γενέτειρά του, στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης. Τα τελευταία 24ωρα ένοιωθε, σύμφωνα με πληροφορίες αδιαθεσία, ωστόσο τα συμπτώματα αυξάνονταν και ανέβαζε και πυρετό, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην ΜΕΘ του Ηρακλείου.

Ο Γιώργος Αγιομυργιαννάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα, ενώ χθες το απόγευμα, οπότε και έγινε γνωστό το ότι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, και στην Αμαλιάδα διάχυτη είναι η λύπη και στο νου «έρχεται» και πάλι ο άδικος θάνατος του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη στα μέσα του περασμένου Μαρτίου.

Ο αδελφός τους Γιάννης Αγιομυργιαννάκης, είναι ο άνθρωπος στον οποίο τηλεφώνησε λίγο πριν την εισαγωγή του στην ΜΕΘ ο Γιώργος Αγιομυργιαννάκης. Με δάκρυα εξομολογήθηκε, ότι αδελφός του, του είπε ότι είναι σοβαρά τα πράγματα και να προσέχει τον γιό του…

Η εφ. «Πατρίς» εύχεται περαστικά στον καθηγητή  Γιώργο Αγιομυργιαννάκη.

Όλη η επικαιρότητα