ΕΠΣ Ηλείας

Γιώργος Λαγός: «Πρόληψη και προσοχή!»

Εκτός από προπονητής, ο Γιώργος Λαγός, φυσιοθεραπευτής στο επάγγελμα είναι και ένας άνθρωπος που ασχολείται με τον τομέα της υγείας και ως εκ τούτου ένας από τους πλέον ειδικούς τουλάχιστον από τον χώρο του ποδοσφαίρου που θα μπορούσε να εκφέρει άποψη σχετικά με την υγειονομική κρίση που περνά η χώρα μας από την επέλαση του Covid-19.

O τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook συστήνει πρόληψη και προσοχή, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι λάθος να μην ακούμε την γνώμη των ειδικών, διατυπώνοντας ο καθένας τις δικές του κρίσεις σχετικά με την πανδημία.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Λαγός ανέφερε:

«Μαθαίνοντας άλλο ένα κρούσμα από τα πολλά…

Είναι πολύ εύκολο να γράφει ο καθένας ότι θέλει εδώ…

Αλλά ….. με αυτά τα λίγα που γνωρίζω σε αυτόν τον χώρο που ασχολούμαι τόσα χρόνια…

Μάλλον έχουμε μπερδέψει την ιατρική, την επιστήμη, την πανδημία, με την φιλοσοφία στο κεφάλι τους καθενός ως προς την προσέγγιση του προβλήματος…

Ο ιός ασφαλώς και ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Πολλοί κοινοί μας γνωστοί, ο αριθμός ο οποίος κάθε εβδομάδα δυστυχώς αυξάνεται… έχουν προσβληθεί, άλλοι έχουν ιαθεί, άλλοι είναι σε καραντίνα, άλλοι το βιώνουν με προβλήματα, άλλοι όχι και κάποιοι….. Ναι απεβίωσαν… Και ας είχαν υποκείμενα νοσήματα!!! Γιατί αν έχεις υποκείμενα νοσήματα η ίαση ειδικά σε μεγάλη ηλικία είναι σχεδόν αδύνατη…

Σε νεότερες ηλικίες ασφαλώς τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα καθώς αντιμετωπίζεται κοινώς σαν μια απλή ίωση μιας ημέρας… δυο, τριών… ή ασυμπτωματικά που εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα με τους ΞΕΡΟΛΕΣ όλους ΜΑΣ!!!

Οι ασυμπτωματικοί φορείς αν δεν γνωρίζουν την κατάστασή τους θα μεταφέρουν τον ιό σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα ή θα τους τα δημιουργήσουν στην πορεία καθώς οι επιπλοκές είναι πολλές, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες όπως είναι οι περισσότεροι μεγάλοι άνθρωποι που έχουν την ανάγκη να τους προφυλάξουμε!

Τα προβλήματα σίγουρα είναι πάρα πολλά κοινωνικά, οικονομικά, ψυχολογικά κ οι χειρισμοί της κυβέρνησης χωρίς σχέδιο, χωρίς πλάνο, χωρίς βοήθεια σε κανένα χώρο, τα κάνει ακόμα πιο τραγικά…

Αλλά….. ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ πως αν ΔΕΝ κάνουμε ΠΡΟΛΗΨΗ, είτε με τις οδηγίες που έχουμε πάρει, είτε μένοντας σπίτι, τα προβλήματα θα πολλαπλασιαστούν αντί να μειωθούν…..

ΠΡΟΛΗΨΗ κ ΠΡΟΣΟΧΗ ώστε να κάνουμε αυτόν τον εφιάλτη παρελθόν όσο γίνεται πιο γρήγορα κ να επιστρέψουμε στην ζωή μας ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ!»

 

Όλη η επικαιρότητα