ΕΠΣ Ηλείας

Γιώργος Μπάδας: Χορηγός σε τρεις Ηλειακές ομάδες!

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να αποτελεί παρελθόν από την προεδρία του ιστορικού Ολυμπιακού Ζαχάρως, και μαζί του να αποτελεί παρελθόν… από τα Ηλειακά Γήπεδα η ομάδα της Ζαχάρως, καθώς δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε στην Α2, και είναι αμφίβολο και η Β΄ κατηγορία, όμως δηλώνει παρών!

Ο λόγος βέβαια  για τον κ. Γιώργο Μπάδα, έναν παράγοντα που δύσκολα τον «διώχνεις» από το χώρο του ποδοσφαίρου και δη του Ηλειακού. Καθώς ο συγκεκριμένος παράγοντας έχει κυριολεκτικά «οργώσει»… τα γήπεδα της Ηλείας και της Μεσσηνίας και όχι μόνο, γιατί, απλά του αρέσει το ποδόσφαιρο! Έτσι λοιπόν η παρουσία του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα είναι και τη νέα σεζόν αισθητή στα Ηλειακά γήπεδα, σε τρεις ομάδες και δυο κατηγορίες. Μέσα από τη χορηγία που έκανε στη φανέλα τριών ομάδων, δυο της Α1 κατηγορίας και μια της Α2 κατηγορίας. Πρόκειται για τον Πέλοπα Πύργου, τη Θύελλα Πύργου και τον Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου  αντίστοιχα .

Ο  καταξιωμένος παράγοντας, σχολιάζοντας την κίνηση του αυτή, σε τηλεφωνική του επικοινωνία μας ανέφερε: “Η παρουσία της επιχείρησης μου, και ταυτόχρονα η δική μου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δείχνει την αγάπη μου γι΄ αυτό. Μπορεί να αποχώρησα από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, όμως παραμένω στο χώρο με έναν άλλο τρόπο. Δεν πρόκειται για μια τυχαία επιλογή ομάδων. Πρόκειται για τρεις ομάδες, με τις οποίες συνδέθηκα μέσω γνωριμιών και φίλων, από τους πολλούς που έκανα σε αυτά τα τρία χρόνια της ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο“. Με την ευκαιρία δε που μου δίνεται σήμερα και λίγο πριν τη σέντρα… της Α1 κατηγορίας, εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία πάνω απ¨ όλα, και φυσικά το ποδόσφαιρο και η κοινωνία μας γενικότερα να επιστρέψει σύντομα στους κανονικούς της ρυθμούς»!

Όλη η επικαιρότητα