ΕΠΣ Ηλείας

Γιώργος Μπάδας: «∆ηλώνω παρών και ξεκινάω διερευνητικές επαφές»

Ακούστε το άρθρο

Δεν πρόλαβε η «Πατρίς της Κυριακής» να γράψει ότι ο Γιώργος Μπάδας «ερωτοτροπεί»… με τις εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας, και σήμερα ο πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως επιβεβαίωσε τα γραφόμενα επιβεβαιώνοντας το ενδεχόμενο, με επιστολή που μας κοινοποίησε, στην οποία τονίζει ότι δηλώνει παρών ξεκινώντας άμεσα διερευνητικές επαφές με στόχο την αναγέννηση, όπως λέει ο ίδιος του ηλειακού ποδόσφαιρου.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως είναι ένας από τους πέντε πρώτους συλλόγους που ιδρύθηκαν στην Ηλεία! Είναι ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Ηλειακού Ποδοσφαίρου. Η ανάπτυξη του οποίου, ήταν, είναι και θα είναι ο βασικός μου στόχος. Δεν με διακατέχουν οπαδικά αισθήματα.

Εάν το Ηλειακό Ποδόσφαιρο προοδεύει και παράγει, προοδεύουμε και εμείς. Με τη γενικότερη στάση μου, το έχω αποδείξει αυτό με έργα και όχι με λόγια (χορηγίες – ενισχύσεις συλλόγων κ.λ.π.). Δηλώνω λοιπόν παρών, σε μια νέα προσπάθεια αναγέννησης του Ηλειακού Ποδοσφαίρου. Για να πάρει και πάλι τη θέση που του αξίζει, στον αθλητικό χάρτη της χώρας μας.

Στο παρελθόν, σωρεία παικτών μας, τίμησαν τη φανέλα με το Εθνόσημο.

«Θερμοκήπιο» παραγωγής ποιοτικών ποδοσφαιριστών υπήρξε κάποτε ο Νομός Ηλείας. Έχουμε λοιπόν χρέος απέναντί τους, να τιμήσουμε αυτή την κληρονομιά. Με το καλό να βγούμε από αυτή την υγειονομική περιπέτεια, και να ασχοληθούμε με αφοσίωση και αγάπη, για το καλό του Ποδοσφαίρου».

Όλη η επικαιρότητα