Ποδόσφαιρο

Γιώργος Στράντζαλης: Ο Άγιος Ραφαήλ, ο σταυρός και η αντίδραση του Αντώνη Γεωργιάδη…

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην προπονητή του Πανηλειακού, Αντώνη Γεωργιάδη την περασμένη Δευτέρα έχει φέρει στο φως πολλές ανένδοτες ιστορίες από τα χρόνια της παρουσίας του στους ερυθρόλευκους.

Ιστορίες τις οποίες ποδοσφαιριστές εκείνης της χρυσής φουρνιάς της πυργιώτικης ομάδας φέρνουν στο φως, θυμούμενοι με νοσταλγία τόσο τον αείμνηστο πλέον τεχνικό τους όσο και τα ένδοξα εκείνα χρόνια του Πανηλειακού.

Μια τέτοια ιστορία που έλαβε χώρα στην Μυτιλήνη με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Γεωργιάδη, τον Νίκο Αργυρούλη, τον Θοδωρή Αρμύλαγο και έναν.. σταυρό θυμήθηκε χθες ο Γιώργος Στράντζαλης ο οποίος από τον Καναδά που βρίσκεται, την μοιράστηκε με όλους εμάς.

Αναλυτικά:

«Μου έστειλαν αρκετοί φίλοι του Πύργου .. να αποκαλύψω κάποιες υπέροχες στιγμές  πάντα διακριτικά κ στην μνήμη πλέον του κ. Αντώνη .. με Αγάπη κ αφοσίωση …εφόρου ζωής ..

Το κρυφό μυστικό μας .. φορεμένο στον λαιμό μας ..το θαύμα μας, Γ’Εθνική .. περίοδος Ανόδου ..

Βρισκόμασταν στον ΑΙΟΛΙΚΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ..

Πρώτοι εμείς, μια ανάσα ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ με υπέροχη ομάδα και γεμάτο το στάδιο.

Καθώς τρώγαμε το βραδινό πετάγεται ο Αρμύλαγος (ΑΡΜΥ ΓΚΟΛ )συν ο ψεύτης τη ομάδας μας με αγάπη πάντα!

Και μας λέει είναι καλό είναι να πάμε να προσκυνήσουμε τον Άγιο Ραφαηλ .. είναι θαυματουργός !!!

Κοιταχτήκανε όλοι κ είπαμε ότι ίσως είναι η πρώτη φορά που μας λέει αλήθεια ο Άρμυ..

Πάει ο κάπτεν τότε Λυρης να πάρει την άδεια να φύγουμε την άλλη μέρα το πρωί μετά το πρωινό .. ο Κ Αντώνης πάντα Ότι του ζητούσες .. ΟΧΙ έλεγε την πρώτη φορά …

Άρχισε να φωνάζει .. εδώ ήρθαμε για ένα σκοπό .. θέλω να είστε ξεκούραστοι .. με το μυαλό στο ματς !!!!!

Ησυχία εμείς …

Την άλλη μέρα το πρωί .. μετά το πρωινό ένα λεωφορείο μας περίμενε έξω από το ξενοδοχείο .. Ο κ. Νίκος Αργυρουλης τον έπεισε κ πήγαμε … εκτός του κ. Αντώνη .. πάντα μόνος στο δωμάτιο .. πριν τα ματς !

Γυρίσαμε όλοι βουβοί από τον Άγιο και όλοι μας με ένα Σταύρο στον λαιμό μας!

0- 5 τελικό … Στην επιστροφή για το αεροδρόμιο ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι .. κάποια στιγμή γυρίζει ο κ. Αντώνης στον κ. Νίκο και του λέει … «ρε Νίκο μου Σταύρο για εμένα πήρες;»

Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα του κ. Νίκου…

Αυτός ο σταυρός ήταν ο οδηγός μας σε όλα τα χρόνια και τα παιχνίδια που ήμασταν μαζί .. κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά …

Τον φοράμε όλοι μας ακόμα κ τώρα .. ψάξτε τον ΚΟΛΟΣΚΟΠΗ .. και θα καταλάβετε.

Με Τιμή Πατέρα ..»

Όλη η επικαιρότητα