Ηλεία

Γραφείο Εθελοντισμού δήμου Πύργου: Συνεργασία µε τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας για τους σεισµοπαθείς κατοίκους

Για άλλη μία φορά το Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Πύργου πρωτοπορεί και στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη και δοκιμάζονται.

Αυτή τη φορά οι δράσεις φεύγουν από τα «στενά» όρια του Δήμου και επεκτείνονται στη Θεσσαλία.

Πιο συγκεκριμένα το Γραφείο Εθελοντισμού με τον Σύλλογο Νέων Καταραχίου σε συνεργασία με τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας, συγκεντρώνει χρήματα που θα διατεθούν όλα για την προμήθεια νερών, για τις ανάγκες των κατοίκων που έχουν δοκιμαστεί από τον Εγκέλαδο.

«Ήρθαμε σε επικοινωνία με τα μέλη των Ενεργών Πολιτών της Λάρισας, προκειμένου να μάθουμε αν χρειάζονται κάτι και με ποιον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε ως Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου.

Μας ενημέρωσαν ότι η μοναδική ανάγκη που έχουν οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν δοκιμαστεί και δοκιμάζονται ακόμη από τον σεισμό είναι εμφιαλωμένα νερά», διευκρινίζει ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού, Γιάννης Πλεμμένος.

«Επειδή θα είναι δύσκολη η αποστολή εμφιαλωμένων νερών από τον Πύργο στη Λάρισα, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε στη συγκέντρωση χρημάτων στο λογαριασμό των Ενεργών Πολιτών οι οποίοι θα προμηθευτούν τα νερά και θα τα διανείμουν στους σεισμοπαθείς πολίτες της ευρύτερης περιοχής», συμπλήρωσε ο κ. Πλεμμένος.

Για τον παραπάνω σκοπό το Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Πύργου θα απευθυνθεί και σε συλλόγους της περιοχής που θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά, ενώ παράλληλα δίνεται ο τραπεζικός λογαριασμός των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στον οποίο όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν όποιο ποσό έχουν δυνατότητα.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ. Λογαριασμού 397/004231-53

ΙΒΑΝ GR0801103970000039700423153

Όλη η επικαιρότητα