Ηλεία

Γυναίκα ξεψύχησε σε νεκροταφείο στην Αμαλιάδα – Πήγε να ανάψει το καντήλι του πεθερού της

Τραγικό τέλος βρήκε μια 63χρονη γυναίκα.

Τραγικό τέλος βρήκε μια 63χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα η οποία εντοπίστηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, χωρίς τις αισθήσεις της ανάμεσα από τα μνήματα στο Α’ νεκροταφείο της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», νωρίς το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου η άτυχη 63χρονη μετέβη αρχικά με την αδερφή της στη μονή της Φραγκαβίλλας για να ανάψουν το καντήλι στο μνήμα των γονέων τους.

Όταν έφυγαν από εκεί η 63χρονη ζήτησε από την αδερφή της να την αφήσει στο Α’ νεκροταφείο της Αμαλιάδας, στην περιοχή Καλίτσα, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της, για να πάει να ανάψει το καντήλι στο μνήμα του πεθερού της.

Έπειτα από λίγα λεπτά, ο κόσμος που βρισκόταν στο κοιμητήριο διαπίστωσε ότι η 63χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις τις και είχε βρεθεί στο έδαφος. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Οι γιατροί όμως έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της στο Γ.Ν Πύργου.

Δυστυχώς όμως  η 63χρονη κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θάνατός της προκλήθηκε από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, στην οικογένεια και τους φίλους της άτυχης γυναικάς.

Όλη η επικαιρότητα