Ποδόσφαιρο

Γυναίκες Νίκης Τραγανού: ∆ύο µέρες έµειναν για το µεγάλο φιλικό µε τον Παναθηναϊκό

Έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα της Νίκης.

Έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα της Νίκης στο πρώτο φιλικό για φέτος, την ερχόμενη Κυριακή στις 2 μ.μ. στο γήπεδο του Τραγανού.

Αν και νεόσυστατη η ομάδα του Παναθηναϊκού, σίγουρα διαθέτει στο ρόστερ της σπουδαίες αθλήτριες και η δυναμική της είναι μεγαλύτερη της Γ’ Εθνικής όπου θα αγωνισθεί φέτος.

Η Νίκη Τραγανού σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα μας και τον τόπο μας γενικότερα να φιλοξενήσει αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές» και καλεί τον κόσμο να την στηρίξει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και να δει από κοντά μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας.

Μετά από σαράντα χρόνια αδράνειας, μπόλικες συζητήσεις και έρευνα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει το… μεγάλο βήμα και επανίδρυσε την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου με στόχο σε λίγα χρόνια να είναι πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στις 2 Σεπτέμβρη και μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Φαίδρα Λόγου (επιθετικό χαφ), Ματίνα Νταρζάνου (χαφ), Χαρά Δημητρίου (χαφ), Βασιλική Λαζανά (χαφ) , Μαρία Χριστοφορίδη (επιθετικός) , Στέλλα Ντζάνη (επιθετικός), Βούλα Μανέτα (αμυντίκος), Κατερίνα Αναστασίου (αμυντικός), Ελπίδα Παπαμήτρου (μεσοεπιθετικός). Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Χαραλαμπίδης και γυμναστής ο Χρυσόστομος Καρδούλα

Όλη η επικαιρότητα