Αθλητισμός

Γυναικεία ομάδα Νίκης Τραγανού: Η αρχηγός Αγ. Θεοδωροπούλου στη θέση του Γ. Γεωργιόπουλου

Παρελθόν όπως αναφέραμε και στο φύλλο της Κυριακής, αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας της Νίκης Τραγανού ο επί 6 χρόνια σερί προπονητής, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος όμως συνεχίζει ως ποδοσφαιριστής στην ανδρική ομάδα.

Ήταν μια αποχώρηση του Γ. Γεωργιόπουλου  που ξάφνιασε, όμως οφείλεται καθαρά σε μια δική του απόφαση, η οποία οφείλεται στην κόπωση και τις μεγάλες απαιτήσεις από τον συνδυασμό υπηρεσιών ως παίκτη στην ανδρική ομάδα και προπονητή στη γυναικεία. Έξι συνεχόμενα χρόνια, ο Γιώργος Γεωργιόπουλος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στη γυναικεία ομάδα και ήταν αυτός ο οποίος τη δημιούργησε, μέσα από μεγάλες και αδιάλειπτες προσπάθειες. Τη θέση του Γιώργου Γεωργιόπουλου, κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρει η Αγγελική Θεοδωροπούλου, μια νέα και ανερχόμενη προπονητής, διπλωματούχος, η οποία έχει αναδειχθεί από τα σπλάχνα της ομάδας.

Με ανακοίνωσή της η Νίκη Τραγανού, ευχαρίστησε τον Γιώργο Γεωργιόπουλο:

O coach της ομάδας μας Γιώργος Γεωργιόπουλος , αποτελεί «παρελθόν» από την τεχνική ηγεσία μας, για προσωπικούς του λόγους.. Κάποιοι άνθρωποι αφήνουν την σφραγίδα και το αποτύπωμά τους σε καταστάσεις, επιτυχίες και αποτυχίες και αναλαμβάνουν ευθύνες.. Coach το όνομα σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ίδρυση, την πορεία και την κατάκτηση κορυφών της ομάδας μας. Με την διάπλαση χαρακτήρων και προσωπικοτήτων, εντός και εκτός γηπέδων. Θα είσαι για πάντα ο συνδετικός κρίκος που από μια «μικρή» ομάδα γίναμε μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και θα συνεχίσουμε να είμαστε.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!

Η ομάδα σου!

Τα κορίτσια σου!

Η οικογένειά μας!».

Όλη η επικαιρότητα