Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Οριστικά σέντρα στις 11/4

Επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ που είχαμε κάνει το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με τη Γ’ Εθνικη!

Έτσι λοιπόν,  στην χθεσινή συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να επανεκκινήσει  την  ερχόμενη Κυριακή 11/4, ενώ εγκρίθηκε και η προκήρυξη που ασφαλώς είναι τροποποιημένη!  Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα σε αγωνιστικές ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε(δηλ. για τον 9ο όμιλο  των δυο Ηλειακών ομάδων από την 5η αγωνιστική),  με τις βαθμολογίες ως έχουν,  ενώ το τέλος του πρώτου γύρου,  θα σημάνει την ολοκλήρωση του. Για το θέμα της ανόδου τώρα,  οι 10 πρωταθλητές βάσει γεωγραφικών κριτηρίων θα μπουν σε δύο κληρωτίδες.

Μετά από κλήρωση που θα γίνει,  θα δώσουν δύο παιχνίδια εντός έδρας και δύο εκτός με τις δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο,  να κερδίζουν την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία. Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα με την πανδημία οι αγώνες δεν θα είναι διπλοί αλλά μόνοι. Εκείνο το οποίο δεν συζητήθηκε καθόλου, ήταν το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν!

Σε ότι αφορά  τα πρωταθλήματα των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων  της χώρας μας , δεν συζητήθηκε, και φυσικά δεν είχαμε απόφαση! Όλα δείχνουν, ότι εκ των πραγμάτων βαδίζουμε προς ακύρωση της σεζόν Σύμφωνα με  πληροφορίες από την  ΕΠΟ, το μέλλον των τοπικών Πρωταθλημάτων θα κριθεί στο επόμενο συμβούλιο, όπως  και ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζονται από τη Γ΄ Εθνική.

Αναπληρωτής πρόεδρος ο Π. Δημητρίου και Ε. Γραμματέας  ο Ι. Φιλιππούσης!

Στη πρώτη συνεδρίαση στην ΕΠΟ μετά την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Ομοσπονδία, υπήρξε ψηφοφορία για τα μέλη που θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ. Έτσι λοιπόν, με ψήφους 16 υπέρ και μία κατά, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου ψηφίστηκε -όπως αναμενόταν- αναπληρωτής πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ στην πρώτη συνεδρίαση της προεδρίας Ζαγοράκη. Στη θέση του Α’ αντιπροέδρου ψηφίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιος Αντωνίου, ενώ ταμίας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δ. Αττικής, Κλέαρχος Τζαφέρης. Ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης ανέλαβε νέος εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας. Ο οποίος  θα αναλάβει τη θέση του αποχωρήσαντος εκτελεστικού γραμματέα, Αλέξη Δέδε,! Ο  κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης, έλαβε 11 ψήφους από τους 17. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποχώρησε από τη διαδικασία.

Όλη η επικαιρότητα