Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Πάει πίσω… ο καταρτισμός των Ομίλων;

Τι ισχύει για Αίαντα Γαστούνης και ΠΑΟ Βάρδας.

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής σημειώθηκε στο μέτωπο της κρίσιμης συνεδρίασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, από την οποία θα ξεκαθαρίσει επακριβώς πόσες και ποιες θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η συνεδρίαση επρόκειτο να γίνει χθες , ωστόσο για σήμερα (21/9), προγραμματίστηκε η Συνέλευση της Super League 2, γεγονός που ανάγκασε τους αρμόδιους συμβούλους της Επιτροπής να μεταθέσουν τη δική τους συνάντηση ώστε να γνωρίζουν τις αποφάσεις που θα έχουν παρθεί στην ανώτερη κατηγορία, με την ελπίδα ότι θα είναι οι οριστικές.

Κατά συνέπεια, η συνεδρίαση της Επιτροπής θα γίνει είτε το απόγευμα της Τρίτης, είτε το πρωί της Τετάρτης, ώστε να υπάρξει η προβλεπόμενη εισήγηση με το πλάνο των επτά ομίλων που θα τεθεί προς έγκριση στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που θα ακολουθήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση από την οποία θα προκύψει το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (23/9) και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τις 3 Οκτωβρίου. Λόγω της κωλυσιεργίας που παρατηρείται στη λήψη μίας σειράς σημαντικών αποφάσεων και των ασφυκτικών χρονικών προθεσμιών που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναβολής της κλήρωσης ή και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Οδεύουμε λοιπόν προς το τέλος Σεπτεμβρίου και στην Ελλάδα όπως άλλωστε γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο, ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιες ομάδες μπορούν να συμμετάσχουν και σε ποιες κατηγορίες.

Σε ότι αφορά τους δικούς μας, Αίαντα Γαστούνης και ΠΑΟ Βάρδας, λογικά θα συμπεριληφθούν στον όμιλο με τις ομάδες της Πελοποννήσου.

Βέβαια εδώ υπάρχει το εξής ερωτηματικό: Αν στον Όμιλο της Πελοποννήσου «έρθουν» ομάδες από την Αιτωλοακαρνανία, θα «μετακινηθούν» σε Όμιλο της Αθήνας ομάδες για παράδειγμα από την Αρκαδία.

Όλα αυτά εξετάζονται από την ΕΠΟ και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να γίνει ο καταρτισμός των Ομίλων, εφόσον ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση Super League 2.

Όλη η επικαιρότητα