Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Προς αναβολή κλήρωση και σέντρα

Το ντόμινο με τις δικαστικές αποφάσεις για τις ομάδες της Super League 2 που δεν πήραν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ επηρεάζει άμεσα και την Γ’ Εθνική.

Προς αναβολή οδεύει τόσο η κλήρωση όσο και η έναρξη στη Γ’ Εθνική σύμφωνα με πληροφορίες.

Το ντόμινο με τις δικαστικές αποφάσεις για τις ομάδες της Super League 2 που δεν πήραν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ επηρεάζει άμεσα και την Γ’ Εθνική. Όσο εκκρεμούν τέτοιες υποθέσεις είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί να προχωρήσει η ΕΠΟ τον προγραμματισμό της για το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Πόσο μάλλον να κάνει και… καταρτισμό ομίλων.

Όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς αναβολή τόσο της κλήρωσης που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 27/9 όσο και της έναρξης που είχε οριστεί για τις 3/10. Αναφορικά με τους ομίλους, πάντα το ενδιαφέρον εστιάζεται στο που θα πάνε οι νησιωτικές ομάδες.

Στην ΕΠΟ υπάρχει το πλάνο για συνδυασμό των κρητικών ομάδων, που είναι 8, με τις δύο των ΕΠΣ Κυκλάδων, αν και υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες, μιας και δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση Μυκόνου και Σαντορίνης με την Κρήτη. Όσον αφορά τις ομάδες της Αθήνας, σχεδιάζεται να συνδυαστούν με αυτές των Δωδεκανήσων, Εύβοιας και Αργολίδας, ενώ του Πειραιά με αυτές της Λέσβου, της ΕΠΣΑΝΑ, της ΕΠΣΔΑ και της Λακωνίας.

Όλη η επικαιρότητα