Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Στον 5ο όμιλο οι Ηλειακές ομάδες!

Οι ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουλίου (15.00) να δηλώσουν συμμετοχή.

Στη δημοσιότητα έδωσε χθες η ΕΠΟ, και τη νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουλίου (15.00) να δηλώσουν συμμετοχή με το πρωτάθλημα να ξεκινάει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο Ηλειακές ομάδες, Αίας Γαστούνης και ΠΑΟ Βάρδας, θα συμμετάσχουν στον 5ο ΟΜΙΛΟ, τον οποίο απαρτίζουν οι Ενώσεις: ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΑΧΑΪΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ, και ΑΡΚΑΔΙΑΣ!

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία της προκήρυξης:

Η Δήλωση Συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από όλα τα δικαιολογητικά, όπως αυτά θα αναρτηθούν σε ειδικό έντυπο στο site της Ε.Π.Ο. τα οποία είναι

α) παράβολο των πεντακοσίων (500) ευρώ,

β) βεβαίωση μη οφειλής από την Ε.Π.Ο. και τις Ε.Π.Σ.,

γ) Συνυποσχετικό Διαιτησίας / Δήλωση υπογεγραμμένη από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του σωματείου/ομάδας περί της ανεπιφύλακτης αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων F.I.F.A., U.E.F.A. και Ε.Π.Ο., νόμιμα επικυρωμένη,

δ) δήλωση συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR), συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από το κάθε μέλος του Δ.Σ. του σωματείου, νόμιμα επικυρωμένη κ.α.

Οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να φέρουν την ταυτότητα τριετίας σε ισχύ και το δελτίο πιστοποίησης προπονητή που εκδίδει η Ε.Π.Ο.. Για την περίοδο 2021 – 2022 είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε σωματείου και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστών που δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες.

Προβιβασμός – Υποβιβασμός

Θα προβιβαστούν στην ανώτερη κατηγορία τέσσερις (4) Ομάδες. Οι τέσσερις (4) ομάδες θα προκύψουν από το «ειδικό πρωτάθλημα».

Ο αριθμός των ομάδων που θα παραμείνουν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία θα είναι σαράντα οχτώ (48).

Ο ακριβής αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστεί στην κατώτερη κατηγορία ανά όμιλο, θα γνωστοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στην εν λόγω κατηγορία και την τελική διαμόρφωση των ομίλων και συγκεκριμένα στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

Όλη η επικαιρότητα