Ηλεία

Γ. Λυμπέρης: Ζήτησε τις παραιτήσεις αντιδημάρχων- Εντός της εβδομάδας τα νέα ονόματα

Ακούστε το άρθρο

Εντός της εβδομάδας – πιθανόν και αύριο – αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων τομέων τεχνικών έργων και διοικητικών υπηρεσιών, στις θέσεις των παραιτηθέντων κ.κ. Θανάση Φουντά και Χρήστου Νικολόπουλου αντίστοιχα, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι παραιτήσεις αυτές ζητήθηκαν από τον δήμαρχο Ήλιδας, με τον κ. Νικολόπουλο αυτό να το αναφέρει και ο ίδιος στην επιστολή παραίτησης, εκφράζοντας πάντως και την δική του θέση που έχει να κάνει με «διάσταση απόψεων» για θέματα του δήμου.

Οι πληροφορίες «μιλούν» ότι ο δήμαρχος Ήλιδας είχε σκοπό να κάνει αλλαγές στους συγκεκριμένους τομείς εδώ και αρκετό καιρό, βλέποντας, όσοι τον γνωρίζουν ότι κάποια πράγματα δεν «περπατούσαν» με τον ρυθμό που θα ήθελε, παρότι δεν έκρυβε την εκτίμησή του για τους δύο παραιτηθέντες.

Και σε προηγούμενες θητείες, τονίζεται από τον «κύκλο» του, είχε προβεί στις λεγόμενες «διορθωτικές κινήσεις»,  με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία του δήμου, χωρίς αυτό να συνεπάγεται προσωπική διαφωνία που να καταλήγει  σε κόντρα και αντιπαράθεση στο βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο μέλλον…

Την τετραετία, την ξεκίνησε με την «παλιά φρουρά», ωστόσο στην συνέχεια άρχισε να βάζει σε θέσεις τους νεότερους συμβούλους της παράταξης, ξεκινώντας πλέον  και αλλαγές για να μπορέσει ο δήμος Ήλιδας, όπως «διαρρέεται», να είναι σε ετοιμότητα από το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον έχει ξεπεραστεί στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό η πανδημία, για το «τρέξιμο» μελετών και αιτημάτων.

Όλη η επικαιρότητα