Ηλεία

Γ. Λυμπέρης: «Πρέπει όλοι να προσέξουμε…» – Δωρεάν rapid test στην Αμαλιάδα

Δωρεάν rapid test, πραγματοποιήθηκαν, την Δευτέρα  αυτή τη φορά  στο Συνεδριακό Κέντρο  Αμαλιάδας στη Σοχιά, σε συνεργασία του Δήμου Ήλιδας με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Στον ίδιο χώρο σήμερα θα πραγματοποιηθούν και πάλι δωρεάν τεστ, από τις 9 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι. Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας τους.

Στο χώρο που πραγματοποιούνταν οι έλεγχοι βρέθηκε και την Δευτέρα   ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος δήλωσε: «Πρέπει όλοι να προσέξουμε.  Είναι κάτι που τονίζω συνεχώς και σήμερα επαναλαμβάνω την  έκκληση στους συμπολίτες μου, να ακολουθήσουμε τους τρεις απλούς και βασικούς κανόνες για την προστασία μας από τον κορωνοϊό, δηλαδή  αποστάσεις, χρήση της μάσκας με σωστό τρόπο και  καθαρισμό των χεριών μας.

Αφού πάρουμε όλα αυτά τα μέτρα και σκεφτούμε ο καθένας μας χωριστά τον εαυτό μας και τους δίπλα μας, θα μπορέσουμε να περάσουμε και το τρίτο κύμα του ιού που τώρα μας επιτίθεται».

«Προσοχή», κατέληξε ο δήμαρχος Ήλιδας: «δεν πρέπει να ακολουθήσουμε το κακό παράδειγμα του οδηγού που μετά από ώρα και λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του χαλαρώνει και εκεί γίνεται το κακό. Θα πρέπει να ακολουθούμε όλοι πιστά τις οδηγίες. Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα συνεχίσει τους ελέγχους προκειμένου να υπάρχει μια πλήρης εικόνα της κατάστασης στην περιοχή μας».

Όλη η επικαιρότητα