Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: Την Τετάρτη 23.12 πληρώνονται οι καθαρίστριες των σχολικών μονάδων

Στις 23 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι μισθοί 3 μηνών στις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Ήλιδας, σύμφωνα με όσα δήλωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ευγένιος Αστερής και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Νικολόπουλος

Συγκεκριμένα στο Δήμο Ήλιδας απασχολούνται για τον καθαρισμό των μονάδων τριάντα (30) άτομα, εννιά (9) πλήρης και είκοσι ένα (21) μερικής απασχόλησης . Από την πρόσληψή τους έως και τώρα, λόγω αρκετών διαδικαστικών προβλημάτων που εμφανίστηκαν, δεν κατέστη δυνατή από την πλευρά του Δήμου, η πληρωμή των μισθών.

Οι φάκελοι ολοκληρώθηκαν χθες και όπως ανέφεραν οι κ. κ. Αστερής και Νικολόπουλος: «το απόγευμα της Τετάρτης 23ης Δεκεμβρίου, θα έχουν πιστωθεί οι λογαριασμοί με τα ποσά που οφείλονται και αφορούν τους μισθούς των τριών μηνών αλλά και τα επιδόματα παιδιών και ανθυιειγινών επαγγελμάτων. Λίγη ακόμα υπομονή και το θέμα θα κλείσει». Σίγουρα, συμπλήρωσαν «οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για την ταλαιπωρία στην οποία υπεβλήθησαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και να τους διαβεβαιώσουμε πως αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί».

Όλη η επικαιρότητα