Ηλεία

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Μέσα στο καλοκαίρι έρχεται το υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προμήθεια ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου, με τα απαραίτητα συνοδευτικά εξαρτήματα, από τον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επένδυση για τον τομέα της καθαριότητας στον Δήμο, ο οποίος παρά τα προβλήματα που υπάρχουν και λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, κινείται δυναμικά, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση από διάφορα προγράμματα, προκειμένου να ενισχύσει όλες τις υπηρεσίες του και ιδίως αυτές που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος κος Γιάννης Δάγκαρης για την προμήθεια του απορριμματοφόρου, αυτό θα έρθει στο δήμο μέσα στο καλοκαίρι.

“Έχουν εγκριθεί τα δικαιολογητικά της κατακύρωσης της σύμβασης, ενώ ανάδοχος είναι η μοναδική εταιρεία η οποία είχε υποβάλει προσφορά. Όλα αυτά θα γίνουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε το απορριμματοφόρο στο δήμο μας. Επίσης θα δούμε αν θα προμηθευτούμε και νέους κάδους καθαριότητας, μιας και ο δήμος μας δεν έχει ιδιαίτερο έλλειμμα σε αυτούς, αλλά θέλουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν θα χρειαστεί θα προβούμε στην αγορά κάποιων νέων κάδων. Το απορριμματοφόρο αυτό να επισημάνω ότι είναι πολύ σύγχρονο, είναι μία πολύ μεγάλη επένδυση για τον Δήμο και θα συμβάλει πάρα πολύ στην καθαριότητα. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός του δήμου σιγά-σιγά αναβαθμίζεται και ενισχύεται, πάντα στο μέτρο του δυνατού».

Όλη η επικαιρότητα