Ηλεία

Δήμος Πηνειού: Μεγάλες αλλαγές με τους νέους Αντιδημάρχους και των εντεταλμένους συμβούλους

Ανασχηματισμός από τον Ανδρέα Μαρίνο

Τα ονόματα και τις αρμοδιότητες των νέων Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων συμβούλων ανακοίνωσε χτες  ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό σχόλιο της εφ. «Πατρίς».

Ο κ. Μαρίνος ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντιδημάρχους, Γιώργο Παναγούλια, Σοφία Μαρινοπούλου και Σπύρο Βασιλείου για τη σημαντική συμμετοχή τους στην υλοποίηση των έργων και δράσεων του Δήμου, ευχόμενος στους νέους Αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους  μια καλή και παραγωγική θητεία.

«Συνεχίζουμε ως πανίσχυρη αυτοδιοικητική ομάδα, ταγμένοι στην υπηρεσία του δημότη. Πάνω απ’ όλα οι δημότες! Όλοι μαζί συνεχίζουμε να οδηγούμε τον Δήμο Πηνειού μπροστά. Είμαι βέβαιος ότι θα τον φτάσουμε εκεί που του αξίζει», δήλωσε ο Δήμαρχος Πηνειού.

Όσον αφορά τις αλλαγές στο σχήμα, ο κ.Μαρίνος τόνισε ότι έγιναν έχουν με μοναδικό σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να αξιοποιηθούν σε θέσεις ευθύνης, αναδεικνύοντας τις ικανότητές τους και συνεχίζοντας με τον ίδιο δυναμικό τρόπο, την προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του Δήμου.

Στο νέο σχήμα του Δήμου Πηνειού  δημιουργήθηκε και θέση για τα αγροτικά θέματα που δείχνει ότι ο κ.Μαρίνος θέλει να δώσει ιδιαίτερα έμφαση στα ζητήματα των αγροτών της περιοχής.

Τα νέα πρόσωπα και οι αρμοδιότητες τους

Άγγελος Μπράτης:  Έμμισθος Αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών, Τουρισμού και Στρατηγικού Σχεδιασμού

Νίκος Γεωργόπουλος: Έμμισθος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών

Σίμωνας Μάλλιαρης: Άμισθος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Άθλησης

Μιχαήλ Καλαρίτης: Έμμισθος Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Χριστίνα Βρυώνη: Έμμισθος Aντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Χωροταξίας

Γεώργιος Γεωργιόπουλος: Έμμισθος Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Μεταποίησης και Λαϊκών Αγορών

Ιωάννης Καραμπίνης: Άμισθος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος

Εντεταλμένοι σύμβουλοι

Επίσης ο Δήμαρχος, κ. Ανδρέας Μαρίνος όρισε τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Μαφρέδα εντεταλμένο σύμβουλο υπεύθυνο του Γραφείου Κίνησης και τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κολοκατίνη εντεταλμένο σύμβουλο υπεύθυνος ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού.

Κολοκατίνης
Μαφρέδας

Όλη η επικαιρότητα