Ηλεία

Δήμος Πύργου: Ανοίγει νέο εμβολιαστικό κέντρο

Ακούστε το άρθρο

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Δήμου Πύργου στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την έλλειψη εμβολιαστικών κέντρων που αναγκάζει πολλούς συμπολίτες μας να μεταβαίνουν στη Γαστούνη προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του covid 19.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας Αντρέα Βγενόπουλο, και την 6η ΥΠΕ, παραχωρείται κτίριο επί της οδού Αγίου Σπυρίδωνος για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
“Ανοίγουμε και νέο εμβολιαστικό κέντρο στην πόλη. Σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Αντρέα Βγενόπουλο και με την 6η ΥΠΕ παραχωρούμε κτίριο στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος και νοσηλευτικό προσωπικό. Εκεί θα εξυπηρετείται ο κόσμος για να μην χρειάζεται να πηγαίνει στη Γαστούνη, όπως από την Αρχαία Ολυμπία στα Τρόπαια!
Αυτό δείχνει για μια ακόμα φορά, ότι έχουμε έναν Δήμο με άμεσα αντανακλαστικά και άμεση σχέση με τα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα της πόλης” δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος.

“Δυστυχώς έχουμε μείνει πίσω με τα εμβόλια, όχι μόνο εμείς αλλά όλη η Ευρώπη. Υπάρχει μια αμηχανία όλων των δομών διοίκησης της Ε.Ε. που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών. Ο σχεδιασμός κινείται πολύ αργά, χάνονται ανθρώπινες ζωές, καταστρέφονται οικονομίες.

Και σ’ αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι μετά το “κόκκινο” που μπήκε η Ηλεία, πρέπει να πούμε όλοι ακόμα πιο έντονα ότι η Ηλεία θέλει Ειδικό Αναπτυξιακό πρόγραμμα, γιατί έχει αποσαθρωθεί όλη η περιοχή μαζί και με όλα που έχουν συμβεί σε αυτήν τα προηγούμενα ήδη χρόνια”.

Όλη η επικαιρότητα