Ηλεία

Δήμος Πύργου: Καθαρισμοί με χλώριο και προφίλ στο fb για άμεση επικοινωνία με τους πολίτες

Σε μια εποχή που η έννοια του Δημόσιου χώρου αλλά και της Δημόσιας Υγείας αποκτά άλλη αξία, λόγω της Covid 19, ο δήμος Πύργου και η Υπηρεσία Καθαριότητας αναπροσαρμόζονται αναλόγως. Λειτουργώντας βάση της συγκεκριμένης λογικής προ ημερών ξεκίνησαν καθαρισμοί με χλώριο στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Μιλώντας στην εφημ. ΠΑΤΡΙΣ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Νίκος Κοτσώνης τονίζει πως «Οι συγκεκριμένοι καθαρισμοί θα πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα. Οι καθαρισμοί θα γίνονται με την συνδρομή της Υπηρεσίας της Πολιτική Προστασίας. Το γεγονός ότι ακόμα και τώρα που υπάρχουν απαγορευτικά μέτρα η πλατεία αποτελεί ένα σημείο που περνά κόσμος μας ωθεί να φροντίζουμε ώστε να είναι περισσότερο καθαρή. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ένας τέτοιος χώρος να αποπνέει αίσθημα καθαριότητας.

Γι` αυτό το λόγο επιλέξαμε να υπάρχει μόνιμα στην πλατεία Σάκη Καραγιώργα εργαζόμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας που θα φροντίζει με καρότσι ώστε οι μικροί κάδοι να είναι καθαροί. Φυσικά χρειάζεται και η συνδρομή των πολιτών σε αυτή τη προσπάθεια που δεν θα πρέπει να πετούν απορρίμματα εκτός κάδων».

Ο κ. Κοτσώνης προσθέτει πως «Δεν έχει αλλάξει μόνο ο τρόπος που βλέπουμε τη πόλη, έχει αλλάξει και ο τρόπος που λειτουργεί η υπηρεσία. Είμαστε πάντα δίπλα στο πολίτη με αγάπη και σεβασμό».

Προφίλ στο facebook…

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως στο πλαίσιο αλλαγών και αναβάθμισης της λειτουργίας της, η Υπηρεσία Καθαριότητας δημιουργεί το προσωπικό της προφίλ στο facebook για την άμεση και πιο αποτελεσματική επικοινωνία με τους δημότες.

Μέσα από το προφίλ «Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμος Πύργου» ο πολίτης θα μπορεί να μαθαίνει όλες τις ειδήσεις και τα νέα της υπηρεσίας αλλά κυρίως θα μπορεί να επικοινωνεί προκειμένου να ενημερώσει για θέματα και προβλήματα που παρουσιάζονται στην περιοχή του και να πληροφορείται για την εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων.

Οι πολίτες, εκτός από το προφίλ όπου μπορούν να στέλνουν τα μηνύματά τους, μπορούν επίσης να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26210 25058 για όποια παρατήρηση-ενημέρωση και πληροφορία αφορά την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Όλη η επικαιρότητα