Ηλεία

Δήμος Πύργου: Μεσσαλάς – Παπαδημητρίου σε ανταλλαγή αρμοδιοτήτων

Ολοκληρώνοντας έναν αν μη τι άλλο απαιτητικό χρόνο στα ηνία του δήμου Πύργου, ο δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος αποφάσισε να διατηρήσει –με εξαίρεση μερικές μικρές αλλαγές– τα ίδια πρόσωπα που είχε επιλέξει και στην αρχή της θητείας του για να τον πλαισιώσουν, δίνοντάς τους ορισμένες αρμοδιότητες παραπάνω και αποδεικνύοντάς τους με αυτό τον τρόπο έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη στο μέχρι τώρα έργο τους.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Πύργου αποφάσισε να διατηρήσει στη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών – Προγραμματισμού – Πολεοδομίας και Χωροταξίας το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Γιάννη Αργυρόπουλο. Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών – Ανάπτυξης και Τουρισμού ορίσθηκε ο Δημήτριος Μεσσαλάς, ενώ Διοικητικών Υπηρεσιών – Ψηφιακής Σύγκλισης – Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης ορίσθηκε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, με τους δύο συγκεκριμένους να αποτελούν τη μοναδική αλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στους τρεις υπήρξαν αρκετές αναβαθμίσεις, μιας και έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον κ. Αντωνακόπουλο από τη μέχρι τώρα πορεία τους

Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι

Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι ορίσθηκαν σε μεταγενέστερο χρόνο, οπότε διατηρούν τη θέση τους και με απόφαση δημάρχου ενισχύονται τα καθήκοντά τους.

Ειδικότερα, έχουμε ως Αντιδήμαρχο Καθαριότητας τον Λάμπη Αριστειδόπουλο, ως Αντιδήμαρχο Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οδοποιίας και Συντονιστής του Γραφείου του δημάρχου αναλαμβάνει ο Νίκος Κοτσώνης και Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και πρόεδρος σε σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο Μαρίνος Αχτύπης.

Τέλος, στις ήδη πολυάριθμες αρμοδιότητες του δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου έρχεται να προστεθεί και η ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας, ενός νευραλγικού κομματιού για τον δήμο γενικότερα.

Όλη η επικαιρότητα