Ηλεία

Δήμος Πύργου: Παρουσία Αντωνακόπουλου η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στην κατασκήνωση Σκαφιδιάς

Στην επιτυχημένη και όμορφη εκδήλωση, που διοργάνωσε η κοινότητα Σκαφιδιάς και ο Ελληνό-Ουκρανικός σύλλογος φιλίας, έδωσε το παρόν ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή την λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας στην περιοχή της Σκαφιδιάς, όπου φιλοξενήθηκαν παιδιά προερχόμενα από την Κόρινθο με τους συνοδούς τους. Στη λιτή εκδήλωσή, εκτός του δήμαρχου Πύργου έδωσε το παρόν και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκαφιδιάς, Αντώνης Αρβανίτης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε ότι «Με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι τα κτήρια της κατασκήνωσης της Ιερά Μητροπόλεως Ηλείας, φιλοξένησαν περίπου 70 παιδιά, μαζί με τους συνοδούς τους προερχόμενοι από την Κόρινθο. Τα παιδιά βρήκαν τον τρόπο να κάνουν διακοπές να απολαύσουν την θάλασσα, να παίξουν, να αθληθούν και να γνωρίσουν την ιστορία της πόλης μας. Ο  Δήμος  είναι διατεθειμένος να συμβάλει σε ότι του ζητηθεί προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υποδομές και να αξιοποιηθούν στο μέλλον».

Τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στην κατασκήνωση παρουσίασαν στον δήμαρχο Πύργου, ένα θεατρικό δρώμενο καθώς και τραγούδια.

Ο κ. Αντωνακόπουλος στο τέλος της εκδήλωσης απένειμε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην κατασκήνωση και στους συνοδούς τους αναμνηστικά δώρα.

Όλη η επικαιρότητα