Ηλεία

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Πριν το καλοκαίρι η Κεντρική Διοίκηση της Παράταξης

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος απαντά με ειλικρίνεια και σεβασμό απέναντι στους δημότες- Διαρκής Κινητικότητα για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου Ήλιδας

Με προσωπικές επισκέψεις και αυτοψίες σε σημαντικά προβλήματα, διαδοχικές συναντήσεις με πολίτες και συνεχείς ενημερώσεις σε επίκαιρα θέματα, πραγματοποιεί τις περιοδείες του σε κοινότητες του Δήμου Ήλιδας, ευρισκόμενος σε διαρκή κινητικότητα ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Σε κάθε επικοινωνία του μάλιστα, οι συμπολίτες του, με βάση αυτήν ακριβώς την κινητικότητα θέτουν εύλογα ερωτήματα, όπως αν είναι οριστική και αμετάκλητη η απόφασή του, για την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές, ή ακόμη για το πότε θα παρουσιάσει τους συνεργάτες και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται μαζί του, σε αυτή τη διαδρομή προς τις δημοτικές εκλογές.

Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι στις επαφές που κάνει, πάντα τίθεται έντονα ο προβληματισμός περί της ανυπαρξίας Δημ. Αρχής και Αντιπολίτευσης στον Δήμο γι’ αυτό και οι δημότες ρωτούν επανειλημμένα τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο τι προτίθεται να κάνει ο ίδιος για τα προβλήματα που βιώνουν, και τα οποία σήμερα δεν βρίσκουν δυστυχώς την επίλυσή τους.

ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ AMEΣΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ

Ο Δημήτρης, έδωσε σε όλα αυτά απαντήσεις με ειλικρίνεια και σοβαρότητα αλλά κυρίως με σεβασμό απέναντι στους ίδιους τους δημότες ώστε να μην υπάρχουν οποιεσδήποτε παρερμηνείες ή αμφισβητήσεις.

«Η απόφασή μου να είμαι επικεφαλής παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ήλιδας, ναι, είναι οριστική και αμετάκλητη», τόνισε με έμφαση ο κ. Κωνσταντόπουλος και πρόσθεσε:

«Σέβομαι τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με την πανδημία και την οικονομική δυσχέρεια στον καθένα μας, και σε κάθε οικογένεια, καθώς διαμορφώνονται εξελίξεις σε ένα μέλλον αβέβαιο σχετικά με την επαναφορά στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας.

Θέλω λοιπόν να ακούω και να παρακολουθώ πάντα την κοινωνία. Τι θέλουν οι πολίτες και σε ποιες χρονικές περιόδους και καταστάσεις. Τονίζω λοιπόν με ειλικρίνεια ότι, πριν το καλοκαίρι θα υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος, ώστε να δοθεί πιο αναλυτική εικόνα και οι απαντήσεις στα ερωτήματα του κόσμου.

Ειδικότερα θα γίνει και η παρουσίαση των προσώπων που βρίσκονται μαζί μου από την πρώτη στιγμή και αποτελούν την Κεντρική Διοίκηση της νέας δημοτικής παράταξής μας για τον Δήμο Ήλιδας.

Οι δημότες μας, θα διαπιστώσουν ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο για την πολυπόθητη ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ στον Δήμο Ήλιδας όπως έχω ήδη δεσμευθεί.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Σε ότι αφορά τώρα, τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής και παράλληλα την ανυπαρξία της αντιπολίτευσης τονίζω ότι οι πολίτες, και βλέπουν, και ενημερώνονται, και έχουν άποψη με τα όσα βιώνουν.

Προσωπικά ωστόσο εγγυώμαι ότι αναλαμβάνω από την πλευρά μου, μια διαρκής «εκστρατεία» παρουσίας πληροφόρησης και ουσιαστικών παρεμβάσεων για οποιοδήποτε πρόβλημα ή θέμα που θα αφορά, είτε την διοίκηση, είτε την οικονομική και πολιτική διαχείρηση που δυσκολεύουν τη ζωή των δημοτών και τους κάνουν να αγανακτούν στην κατεύθυνση πάντα της επίλυσής τους.
Και μπορώ να δηλώσω από τώρα ότι θα έρχονται ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Και κάτι ακόμα: Πίσω από κάθε πρόβλημα υπάρχει και υπεύθυνος με ονοματεπώνυμο, γι’ αυτό και πρέπει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του…».

Δεν με απασχολεί – τονίζει στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντόπουλος – ποιος ή ποιοί παραιτούνται ή ποιός θα ανεξαρτητοποιηθεί. Ούτε ποιός ή ποιοί το πρωί κατακρίνουν τον Δήμαρχο και το… απόγευμα αναλαμβάνουν θέσεις στη Δημ. Αρχή! Ας καταλάβουν ότι όλα αυτά αφορούν στην πολιτική ηθική και ασφαλώς είναι θέματα αυτοσεβασμού για την προσωπικότητα καθενός.

Εκείνο που με ενδιαφέρει και με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι η πλήρης εγκατάλειψη από τον Δήμο της καθημερινότητας του δημότη Και δυστυχώς η ίδια απαξίωση χαρακτηρίζει τη στάση και της Δημ. Αρχής και της Αντιπολίτευσης. Αδιαφορία και αγνόηση απέναντι στον πολίτη, είναι το αποτέλεσμα της νοοτροπίας τους».

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ!..

Ερωτηθείς σχετικά με τη γκρίνια και το μπαράζ δηλώσεων για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας ο κ. Κωνσταντόπουλος αρκέστηκε να πει:
«Από το 2015 έως το 2019 παρακολούθησα συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, διαπιστώνοντας είτε την πλήρη απουσία του κ. Λυμπέρη, είτε την παρουσία του εκεί σε κάποιες μόνο συνεδριάσεις για να δημιουργήσει εντάσεις και διαξιφισμός και στο τέλος αποχωρήσεις.

Σήμερα παρατηρώ ακριβώς το αντιστρόφως ανάλογο. Να μην γίνονται συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ακόμη και μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω άρνησης, αυτή τη φορά του κ. Χριστοδουλόπουλου. Και έτσι ο κ. Λυμπέρης να αποφασίζει ως Δήμαρχος μόνος του, κατά το δοκούν.

Η απαξίωση δηλαδή της λειτουργίας του κορυφαίου αργάνου του Δήμου στο έπακρον!..».

Όλη η επικαιρότητα