Ηλεία

Δημ. Κωνσταντόπουλος & Δημ. Νικολακόπουλος: Συνάντηση για τον Κόροιβο και την έμπρακτη στήριξή του

Ακούστε το άρθρο
  • Πρωτοβουλία για κινητοποίηση και άλλων δυνάμεων από τον υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού – Εθελοντισμού έδειξε ενδιαφέρον και διάθεση περαιτέρω συνεργασίας

Το ενδιαφέρον και η προσοχή του υποψήφιου δημάρχου Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικά σωματεία του Δήμου Ήλιδας, τον «ΑΣΑ Κόροιβος» είναι έντονο και ουσιαστικό. Ο Δημήτρης εδώ, δεν αρκείται ως αρωγός – χορηγός προς την ομάδα αλλά κινείται και σε πλαίσιο υποβοήθησης και στήριξής της από εμπλεκόμενους, θεσμικούς φορείς.

Πολύ περισσότερο, μετά την ενημέρωση που είχε ο ίδιος για την λειτουργία του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Με στόχο λοιπόν να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να ομαλοποιηθούν δύσκολες καταστάσεις έχει ξεκινήσει αθόρυβα αλλά δραστικά τις παρεμβάσεις του.

Έτσι, πέραν των πρωτοβουλιών που ήδη έχει ξεκινήσει σε κεντρικό επίπεδο με το αρμόδιο Υπουργείο, πραγματοποίησε συνάντηση – συζήτηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού – Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο, παρουσία εκπροσώπων του ίδιου του σωματείου.

Εξετάστηκε ειδικότερα με συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω των συνθηκών της πανδημίας η οικονομική στήριξη του Κοροίβου, στο πλαίσιο προγραμματισμού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ειδικής μέριμνας όπως ανέφερε και ο κ. Νικολακόπουλος.

Πρόκειται για μια οικονομική στήριξη που σαφώς δεν πρόκειται να λύσει το θέμα στης στενότητας που υπάρχει τώρα στον Κόροιβο αλλά θα βοηθήσει και θα στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την αντιμετώπιση των αναγκών του σωματείου. Τέθηκε ακόμα η βάση για περαιτέρω ενέργειες που έμπρακτα θα ενισχύσουν, και εδώ ακριβώς αναλαμβάνει ένα σημαντικό ρόλο ο κ. Κωνσταντόπουλος προκειμένου να κινητοποιηθούν και άλλες δυνάμεις.

Ο ίδιος δήλωσε ότι: «Πρέπει να σεβαστούμε πάνω από όλα την ιστορία και το παρελθόν αυτής της ομάδας και να μην είμαστε μόνο κοντά της στις επιτυχίες και στους πανηγυρισμούς, αλλά να στεκόμαστε δίπλα της και σε δύσκολες περιόδους και να συμπαραστεκόμαστε με πράξεις στον αγώνα που δίνουν τα μέλη του Δ.Σ. του Κοροίβου!».

Όλη η επικαιρότητα