Ηλεία

Διάσελα Κρεστένων: Μάνα και γιος «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών

Ένα πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του Γιώργου Βασιλακόπουλου με καταγωγή από τα Διάσελα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, αφού έφυγαν χθες από τη ζωή με διάφορα λίγων ωρών, τόσο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, 64 ετών όσο και η μητέρα του Ελένη Βασιλακοπούλου, 95 ετών, σκορπίζοντας το πένθος στους συγγενείς, τους φίλους και όλη την κοινότητα.

Τόσο ο γιος όσο και η μητέρα έφυγαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σε Νοσοκομείο της Αθήνας και η μητέρα του Ελένη Βασιλακοπούλου στο χωριό της τα Διάσελλα.

Ο Γεώργιος Βασιλακόπουλος διέμενε στην Αθήνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά ερχόταν τακτικά στο χωριό καταγωγής του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Έδινε μάχη εδώ και αρκετό καιρό με την επάρατη νόσο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και απεβίωσε σκορπώντας τη θλίψη στη σύζυγό του Βασιλική και τα παιδιά του Ελένη και Αμαλία.

Η μητέρα του Ελένη είχε πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και δεν μπόρεσε να αντέξει τελικά, φεύγοντας από τη ζωή, χωρίς να ξέρει ότι έφυγε σχεδόν την ίδια ώρα και ο αγαπημένος της γιος. Είναι σίγουρα μία τραγική σύμπτωση για την οικογένεια, αλλά και για την κοινότητα, να φεύγουν με διάφορα λίγων ωρών δύο μέλη από την ίδια οικογένεια.

Η κηδεία τους θα γίνει σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Διάσελλα.

Η εφημερίδα «Πατρίς» και το Patrisnews συλλυπούνται την οικογένειά τους για αυτή την μεγάλη απώλεια

Όλη η επικαιρότητα