Περίεργα

Διάσημα μέντιουμ προβλέπουν για το 2021: Πότε φεύγει ο κορωνοϊός, ποιοι σταρ θα πεθάνουν – Καταστροφές!

Το 2020 εκτός από τα δεινά της πανδημίας έφερε και μια τεράστια αύξηση στα κέρδη των… μέντιουμ. Aπό την Νέα Υόρκη ως την Ινδία, σημειώνεται μια αύξηση της τάξεως του 136% ! στις μεταφυσικές αναζητήσεις των πολιτών, σύμφωνα με την Guardian. Φαίνεται πως ο κόσμος ψάχνει για απαντήσεις ακόμα και αν δεν είναι ρεαλιστικές και αγωνιά να μάθει τι πρόκειται να επακολουθήσει…

Οι Millenians και η “γενιά Z”, πιο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, είναι πολύ πιθανόν να εκφράζουν τις μεταφυσικές τους αγωνίες μέσω διαδικτύου. Μπαίνουν στο youtube για να παρακολουθήσουν τα live των ιντερνετικών μέντιουμ, λαμβάνουν newsletters με αναγνώσεις καρτών ταρώ και μελετούν αστρολογικές αναλύσεις. Κάνουν ό, τι μπορούν για να ευφυσηχαστούν μέσα σε έναν κόσμο που ξαφνικά στερείται ανθρώπινης επαφής, γέμισε με φόβο και νέα οικονομικά προβλήματα. Η παρηγοριά μοιάζει να είναι το ζητούμενο ακόμα και αν εκείνος που την προσφέρει δεν έχει καμία εγκυρότητα και οι σκοποί του είναι ιδιοτελείς.

Ας δούμε όμως, τι λένε κάποια από τα πιο γνωστά μέντιουμ στον κόσμο

«Τα πολιτικά συστήματα όπως τα γνωρίζουμε σήμερα, θα ανατραπούν»

Η Βρετανίδα June Field έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο διάσημους σύγχρονους «προφήτες» σε παγκόσμιο συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν περίπου 70.000 μέντιουμ και έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικά σόου. Υποτίθεται πως μπορεί να … επικοινωνήσει με τα πνεύματα, έχει το χάρισμα αυτό από την παιδική του ηλικία όπως ίδιος υποστηρίζει και μπορεί να κάνει προβλέψεις βασιζόμενος στο… ένστικτό της. Οι 12 μήνες του 2021 θα είναι σαφώς καλύτεροι, υποστηρίζει: “θα είναι μια μεταβατική περίοδος σε μια νέα πραγματικότητα, πρόκειται για μια χρονιά θεραπείας και αποκατάστασης”.

“Ο κόσμος θα συνεχίζει να είναι φοβισμένος και η ολική επαναφορά στην κανονικότητα όπως την έχουμε γνωρίσει, θα λάβει χώρα το 2022”, σημειώνει και συνεχίζει: “Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ξεκινήσει η μεγάλη αλλαγή και θα δούμε φως στο τούνελ. Ο Σεπτέμβριος θα είναι επίσης ένας σημαντικός μήνας, θα δούμε θετικές αλλαγές στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα”.

Η June υποστηρίζει πως είχε ένα πολύ κακό προαίσθημα για τη χρονιά που φεύγει: ” Τον Ιανουάριο του 2020 πολύ πριν φτάσει ο κορωνοϊός στη χώρα μου είχα μια έντονη αίσθηση απειλής. Ένιωθα το θάνατο να πλησιάζει, ακύρωνα συνέχεια επαγγελματικά ραντεβού και συμφωνίες… Το νέο έτος θα είναι μια ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσουμε όλοι μας το τι είναι σημαντικό και τι όχι στη ζωή μας”

“Όσον αφορά την πολιτική θα έχουμε μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Θα δούμε μεγαλύτερους και περισσότερους διχασμούς και συγκρούσεις είτε για εθνικούς και γεωγραφικούς λόγους είτε με ιδεολογικές και οικονομικές αφορμές. Θα δούμε πολιτικά συστήματα να πέφτουν αλλά ο κόσμος θα ξαναφτιαχτεί από την αρχή. Το 2021 θα αγκαλιαστούμε ξανά, θα ξεπεράσουμε το φόβο και τη συσσωρευμένη οργή” καταλήγει.

«Θα έχουμε και τρίτο lockdown, θα είναι σα… σφαλιάρα»

H Jayne Wallace ασχολείται “επαγγελματικά” με την μαντεία και το διάβασμα της αύρας εδώ και 35 χρόνια. Οι πελάτισσές της είναι πολύ διάσημες, μεταξύ αυτήν η Kim Kardashian West, η Kylie Jenner και η Kate Hudson. Το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα που προήλθαν από την πανδημία είναι κάτι που όπως η ίδια λέει, δε το έχει ξαναδεί στις τρεις δεκαετίες της εργασίας της.

“Στις αρχές του 2021, τους τέσσερις πρώτους μήνες αυτό που θα μας απασχολεί είναι η υγεία μας. Θα είναι πολύ δύσκολοι για την ψυχολογία μας και θα πρέπει να φροντίσουμε να έχουμε τη συμπαράσταση των ανθρώπων που αγαπάμε και μας αγαπούν” σημειώνει. “Από τον Iούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πάλι κάποιο είδος lockdown, θα είναι μια… σφαλιάρα σε όλους μας για να συνέλθουμε και να ακούσουμε αυτά που πρέπει να ακούσουμε.

Όσον αφορά την οικονομική δραστηριότητα κάποιοι θα βρουν την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες ιδέες και να προοδεύσουν ακόμα και μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα άλλοι όμως θα καταρρεύσουν κανονικά..”

«Δυο είδωλα φεύγουν από τη ζωή»

Ο Dale Spencer Weeks είναι μέντιουμ και αριθμολόγος. Όπως ο ίδιος τονίζει, οι πελάτες του φέτος αυξήθηκαν κατά 30- 40% και παραδόξως οι περισσότεροι είναι άντρες που θέλουν να μάθουν για τις δουλειές τους, τα οικονομικά αλλά και για τις σχέσεις τους.
“Το 2021 είναι η χρονιά του μονού αριθμού 5 (2+0+2+1). Και αυτό προοικονομεί πως θα φέρει πολλές αλλαγές: θα δούμε πολιτικές αναταραχές, διαμάχες αλλά και τρομακτικά καιρικά φαινόμενα, τυφώνες και καταστροφικές καταιγίδες. Ο κόσμος θα αναζητά την ελευθερία του αλλά όχι πάντα με το σωστό τρόπο: δεν είναι απίθανο να έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλα ξεσπάσματα βίας!

Το Φεβρουάριο μια μεγάλη αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Μπορεί να είναι ακόμα και ένα ιατρικό επίτευγμα”, υποστηρίζει. “Ο Μάρτιος θα είναι ένας πολύ επιθετικός μήνας για τον κόσμο. Ίσως έχουμε σεισμούς και οικονομικά κραχ σε κάποιες χώρες. Η Κίνα, η Βενεζουέλα και η Κορέα θα είναι οι πρωταγωνιστές”.

“Τον Απρίλιο, δυο είδωλα της τέχνης και του πολιτισμού θα πεθάνουν. Η φήμη τους είναι τεράστια, πρόκειται για έναν λευκό άνδρα και μια γυναίκα, που είναι ή ηθοποιός ή καλλιτέχνιδα “προφητεύει” ο Spencer.

«Ο κορωνοϊός δε θα εξαφανιστεί το 2021»

O Demian Allan είναι γνωστός αστρολόγος και μάλιστα διδάσκει και στο Psychic Studies στο Λονδίνο. Ασχολείται με τα άστρα εδώ και είκοσι περίπου χρόνια, αναλύει τα ζώδια και κάνει συχνά και πολιτικές προβλέψεις. Σε ένα βιβλίο που είχε εκδόσει το 2021 υποστήριξε πως το 2020 θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με ζητήματα υγείας, υπενθυμίζει η Guardian.

“H αστρολογία είναι σαν να προβλέπεις τον καιρό, οι θέσεις των πλανητών πέρυσι ήταν εκείνες που είχαμε στην ισπανική γρίπη, πριν από 100 χρόνια” υποστηρίζει. Η συνάντηση του Δία και του Πλούτωνα ήταν που έφερε το 2020 την κοινωνική απομόνωση, αλλά ήδη από τον Νοέμβριο ο διαχωρισμός τους είναι γεγονός και έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Το 2021 μπαίνουμε σε μια περίοδο τεχνολογικής επανάστασης που θα αλλάξει την εργασία, την εκπαίδευση και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε. Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα έχουμε μια αναπάντεχη εξέλιξη στα social media και θα δούμε νέους κανόνες που δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Ο κορωνοϊός δε θα εξαφανιστεί το 2021 αλλά από τις 4 Μαίου θα δούμε μια πολύ καλύτερη εικόνα στον τομέα της υγείας. Τα πράγματα όμως δε θα αλλάξουν τουάχιστον με τον τρόπο που περιμένουμε. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών μέχρι το 2024 οπότε καλό είναι να μη ζητάμε επιστροφή στον παλιό τρόπο ζωής αλλά να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στον καινούργιο”, τονίζει. “Η κοινωνία θα αλλάξει και ο καπιταλισμός επίσης, θα διαπιστώσουμε πως αξίες όπως η δικαιοσύνη θα επανέλθουν και θα είναι το ζητούμενο για τα επόμενα 20 χρόνια, ο υλισμός ίσως χάσει κάποια από τη σημερινή δύναμή του” καταλήγει.

Όλη η επικαιρότητα