Lifestyle Smile

Διάσημα celebrities ζευγάρια που ίσως δεν ήξερες

Ακούστε το άρθρο

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο έρωτας είναι ίσως ένας από τους σημαντικότερους λόγους, που δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο την πάλεψαν το 2020.

Περνώντας χρόνο ο καθένας με το ταίρι του κατάλαβε πόσο ανάγκη είχαν ο ένας τον άλλο, περισσότερο από ποτέ φέτος. Συνεχίζοντας έχουμε να δηλώσουμε ότι κι οι celebrities άνθρωποι είναι κι εκείνοι και αξίζουν να τους βρει ο έρωτας.

Απλά στη δική τους περίπτωση, είναι σύνηθες πολλά αδιάκριτα μάτια, να ψάχνουν να βρουν και να μάθουν περισσότερα από όσα θα έπρεπε για τη σχέση τους. Ξεφυλλίζοντας μπόλικα κουτσομπολίστικα διαδικτυακά περιοδικά μάθαμε για αρκετά hot celebrities ζευγάρια που μάλλον δεν ήξερες ότι ήταν μαζί. Εμείς τουλάχιστον τώρα το μάθαμε και το μοιραζόμαστε μαζί σου.

Megan Fox- Machine Gun Kelly

H Megan Fox ήταν χρόνια ζευγάρι με τον Brian Austin Green του Beverly Hills και τα περνάγανε όμορφα. Κάποια στιγμή η σχέση τους έφτασε σε τέλμα και αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Μετά από κάποιο διάστημα λοιπόν ο δρόμος της Megan συναντήθηκε με τον Machine Gun Kelly, γνωστό Αμερικάνο ράπερ (που είχε υποδυθεί μάλιστα τον Tommy Lee, στην ταινία για τη ζωή των Motley Crue). Οι φήμες ότι ήταν ζευγάρι φούντωσαν από τη συμμετοχή της Megan στο My Bloody Valentine βιντεοκλίπ του Machine Gun Kelly, όπου και υποδυόταν το αυταρχικό του κορίτσι. Κάποιους μήνες αργότερα ήρθε κι η επισημοποίηση της σχέσης μέσα από κοινές φωτογραφίες στο Instagram.

Martin McDonagh- Phoebe Waller Bridge

Αυτό εδώ το ζευγάρι προσευχόμασταν να είναι μαζί γιατί συμπαθούμε αμφότερους ιδιαιτέρως. Από τη μία ο θεούλης Martin McDonagh σκηνοθέτης των Αποστολή στη Μπριζ, 7 Psychopaths και Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ κι από την άλλη η επί γης θεότητα, Phoebe Waller Bridge που έχει βάλει το επιδέξιο χεράκι της στα Fleabag και Killing Eve. Το μόνο που σκεφτόμαστε, για αυτό το ζευγάρι είναι πόσο ταλαντούχα θα βγουν τα παιδιά τους!

Zach Braff- Florence Pugh


O Zach Braff είναι αυτός ο ούλτρα συμπαθής τύπος που ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την επιτυχία του Scrubs. Η Florence Pugh είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της κι αν δεν μας πιστεύετε δείτε το συγκλονιστικό Midsommar μπας και καταλάβετε τους λόγους. Κι αν τους χωρίζουν 21 έτη, όλοι ξέρουν πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά.

David Harbour- Lilly Allen


O σερίφης του Stranger Things είναι ένας πολύ ωραίος τύπος. Αντίστοιχα η Lily Allen είναι μια από τις πιο επιτυχημένες βρετανίδες τραγουδίστριες των 2000s. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό κι εμείς τον καλό μας λόγο θα τον πούμε, γιατί τα συμπαθούμε πολύ τα παιδιά αυτά.

Ashley Benson- G-Easy


H Ashley Benson δεν είναι εδώ και κάποιο διάστημα ζευγάρι με την Cara Delevingne. H ούλτρα ταλαντούχα ηθοποιός που μας έχει δείξει το ταλέντο της στο Pretty Little Liars και στο Spring Breakers βρήκε τον έρωτα ωστόσο μετά τον χωρισμό της, στο πρόσωπο του ράπερ G – Easy και ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Shia LaBeouf- Margaret Qualley


Ο Shia LaBeouf είναι δίχως άλλο μια από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις χολιγουντιανών ηθοποιών. Εκκεντρικός και αντισυμβατικός μέχρι το κόκαλο, έχει απασχολήσει πολλούς σκανδαλοθήρες με τα τερτίπια του. Φαίνεται ωστόσο. πως φέτος βρήκε το ιδανικό ταίρι, στο πρόσωπο της Margaret Qualley που σαγήνευσε κοτζάμ Brad Pitt στο Once Upon A Time in Hollywood! To μόνο που έχουμε να δηλώσουμε είναι πως αν κάνουν κάποτε παιδιά, θα είναι τα ομορφότερα της τάξης.

Rihanna- Asap Rocky


Aυτή τη σχέση δεν την έχει παραδεχθεί κανένας από τους δύο εμπλεκόμενους, όμως συνήθως όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Κοινές διακοπές στα Barbados, συνεργασίες και κοινές εμφανίσεις έχουν φουντώσει τις φήμες για το πιο hot μουσικό ζευγάρι εκεί έξω, αλλά περιμένουμε την επισημοποίηση από τους ίδιους για να ανοίξουμε σαμπάνιες.

via

Όλη η επικαιρότητα