Ηλεία

Διον. Μάλιαρης προς Γ. Λέντζα: «Οδηγήσατε σε διάλυση τον “Ηρακλή”»

Ο Διονύσιος Μάλιαρης επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» σε δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Οι παραστάσεις του φακίρη δημάρχου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Αφού προσπάθησε να πείσει τους δημότες ότι τα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής είναι έργα δικά του τώρα προσπαθεί να τους πείσει πως για τη δική του ανυπαρξία – ή και ανικανότητα – που επέφερε την πλημμύρα κατοικίας στα Λεχαινά με λύματα του βιολογικού φταίνε οι… ανεπίστροφες βαλβίδες, τα κλαπέτα, η κακιά μοίρα των δημοτών που τους όρισε να ζούν σε τούτο το Δήμο καθώς και οι δημοσιογράφοι που αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα της θητείας του. Αλλά έως εδώ!

Οι παραστάσεις του προκαλούν τη λογική μας, η ανικανότητά του και η αδιαφορία του προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στον τόπο μας. Η ανοχή μας τελείωσε.
Υπενθυμίζω στον φακίρη δήμαρχο πως στη διάρκεια της θητείας μου στο σύνδεσμο ΗΡΑΚΛΗΣ είχα φροντίσει για την ανάθεση σε εξειδικευμένη εταιρεία την επί εικοσιτετραώρου βάσεως φροντίδα της εύρυθμης λειτουργίας του 100 χιλιομέτρων δικτύου του συνδέσμου, για την άμεση επέμβαση συνεργείων της για την αποκατάσταση βλαβών επί του δικτύου, για την ανά τακτά χρονικά διαστήματα χαρτογράφηση, με ειδική κάμερα, του δικτύου ώστε να προλαμβάνονται προβλήματα απόφραξης ή άλλων βλαβών.

Επί των ημερών μου ο σύνδεσμος ΗΡΑΚΛΗΣ λειτουργούσε, είχαμε παράξει σημαντικό έργο. Για τα όποια λάθη ή παραλήψεις μας αναλάμβανα προσωπικά την ευθύνη και δεν τη μεταβίβαζα, κρυπτόμενος εγώ, στους συνεργάτες μου πολύ δε περισσότερο στους δημότες.

Κε Δήμαρχε με την αδιαφορία σας, με την ανικανότητά σας οδηγήσατε το σύνδεσμο σε διάλυση. Επί έναν ολόκληρο χρόνο δεν έχει παραχθεί το παραμικρό παρότι σας παρέδωσα έτοιμο προς υλοποίηση το μεγαλύτερο, από συστάσεως του Δήμου, έργο. Αφήστε λοιπόν τα κλαπέτα και τα ανεπίστροφα και δουλέψτε… Επιτέλους!!!»

Όλη η επικαιρότητα