Μεσσηνία

Δρόμος Τσακώνα – Καλό Νερό: Υπογραφή Νίκα για ασφαλτοστρώσεις ύψους 2.000.000 ευρώ

ΦΩΤΟ ΝΙΚΑΣ
Ακούστε το άρθρο

 Στην υπογραφή έργου 2.000.000 ευρώ που αφορά ασφαλτοστρώσεις στον δρόμο Καλαμάτα – Τσακώνα – Καλό Νερό – Κυπαρισσία, με έμφαση στο τμήμα Τσακώνα – Καλό Νερό – Κυπαρισσία, προχώρησε χθες βράδυ πρόσφαταΝίκας, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Ο περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση προϋπολογισμού 200.000 ευρώ για ηλεκτροφωτισμό στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, καθώς επίσης και άλλη μία προϋπολογισμού 50.000 ευρώ για το έργο αποκατάστασης κατολισθήσεων και υποσκαφών στην ακτογραμμή της παραλίας στις Κιτριές, στη θέση Πηγαδούλι – Καλογερέα με δημοπράτηση 15 Ιουνίου.
Τέλος, ο Π. Νίκας είχε συναντήσεις με φορείς της περιοχής, μεταξύ των οποίων το Τοπικό Συμβούλιο της Βέργας και τον Σύλλογο Μικρασιατών.

ΣΤΗ ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 400 ΤΜ.

Τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εξήγγειλε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, δηλώνοντας οτι η Περιφέρεια να συμμετέχει με ένα περίπτερο 200 τμ στην είσοδο της έκθεσης, τιμητικά για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ενώ θα έχει επίσης ακόμα ένα περίπτερο 200 τμ αποκλειστικά με εξαγώγιμα προϊόντα επιχειρήσεων της Περιφέρειας, με έμφαση στο κρασί και το ελαιόλαδο. Θα διευκρινιστούν και τα απαιτούμενα κριτήρια προκειμένου να συμμετάσχουν οι επιχειρηματίες.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Την ένταξη του Αθλητικού Κέντρου Κυπαρισσίας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εξήγγειλε χθες βράδυ ο Παναγιώτης Νίκας, ενώ απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο της περιοχής Γιώργο Λεβεντάκη είπε χαρακτηριστικά: “Θα έχεις ένα Αθλητικό Κέντρο το οποίο θα το εγκαινιάσουμε μαζί, μέσα στο κέντρο της Κυπαρισσίας. Από εσένα θέλω να προχωρήσουμε άμεσα το κτήριο της Εθνικής Τράπεζας, να το επισκευάσουμε”.

Πηγή: kyparissialive.blogspot.com

Όλη η επικαιρότητα