Πολιτική

Δ. Αυγερινοπούλου: Δήλωση για τη συμπλήρωση δύο ετών από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019

Ακούστε το άρθρο

«Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αριστοτεχνικούς χειρισμούς, τόλμη και σχέδιο έχει διαχειριστεί την υγειονομική κρίση και έχει επιτυχώς επιλύσει εκκρεμότητες που παρελθόντος, εκσυγχρονίζοντας σειρά τομέων.

Σαν σήμερα, η στήριξή σας και η εμπιστοσύνη που μου δείξατε με οδήγησε στα βουλευτικά έδρανα για να εκπροσωπώ το Νομό μας και να μάχομαι, ώστε να βελτιωθεί η ζωή όλων και να αναπτυχθεί η Ηλεία μας, όπως της αξίζει.

Έχουμε επιτύχει την επανεκκίνηση της οικονομίας, την στήριξη των αγροτών, των επιχειρηματιών και των αθλητικών σωματείων. Κάναμε έργα αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος και καλύψαμε με τηλεοπτικό σήμα τις περιοχές και τους οικισμούς του ορεινού όγκου της Ηλείας. Ενισχύουμε τις ψηφιακές και εκπαιδευτικές υποδομές της Ηλείας. Έργα και υποδομές για την Ηλεία συμπεριλαμβάνονται στο Ταμείο Ανάκαμψης και σχεδιάζουμε δυναμικά το μέλλον!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς που με τιμήσατε για ακόμα μια φορά με τη ψήφο σας και συνεχίζουμε μαζί να αγωνιζόμαστε για την Ηλεία!»

Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ.

Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής

#davgerinopoulou #avgerinopoulound #2years #mazi #ileia

Όλη η επικαιρότητα