Αθλητισμός

Εθνική Ομάδα Πάλης: Προετοιμασία στην Αρχ. Ολυμπία ενόψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

  • Παρών και ο Τιτάν Πύργου με τρεις αθλητές

Έπειτα από συνεννόηση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλου με την Εθνική Ομοσπονδία Πάλης και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, η Εθνική Ομάδα Πάλης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, διάρκειας επτά ημερών, στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης που θα διεξαχθεί αρχές Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι.

Στα πλαίσια τήρησης των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων και με τη συμβολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Ιωάννη Καρβέλη, πραγματοποίηθηκαν μοριακά τεστ  από κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε όλη την αποστολή, που εγκαταστάθηκε από χθες έως και τις 31/10 στην Αρχαία Ολυμπία.

Καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή της Ηλείας ως τόπο προετοιμασίας από την Εθνική, υπήρξε το γεγονός, ότι παραμένει ένας ασφαλής καθόλα υγειονομικά προορισμός, σύμφωνα με τους υγειονομικούς χάρτες.

Στόχος της Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να παραμείνει υγειονομικά ασφαλής προορισμός και για άλλες μελλοντικές αθλητικές δράσεις και διοργανώσεις.

Πρόσκληση σε Αναστασοπούλου, Κολιτσοπούλου και Νικολόπουλο

Πρόσκληση  της Εθνικής Ομάδας Πάλης Ανδρών – Εφήβων, Γυναικών – Νεανίδων  απεστάλη  στους πρωταθλητές και στις πρωταθλήτριες Ελλάδας του Παλαιστικού Συλλόγου Πύργου ” ο ΤΙΤΑΝ “,   στο προπονητικό Καμπ προετοιμασίας από 23-31 Οκτωβρίου 2020 στην Αρχαία Ολυμπία ενόψει των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων το 2020 και 2021.

Οι Κλήσεις αθλητών του “ΤΙΤΑΝ” να παρευρεθούν στο Καμπ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης:

Αλεξία Αναστασοπούλου 

Ιόλη Κολιτσοπούλου

Γιώργος Νικολόπουλος.

Επίσης οι  πιο μικρής ηλικίας πρωταθλητές (CADET & U15) του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στην προπόνηση , να δουν και να γνωρίσουν όλους τους κορυφαίους Άνδρες και Γυναίκες που θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης στην Σερβία,  αλλά και στα Προ-ολυμπιακά Τουρνουά για το ΤΟΚΥΟ 2021.

 

Όλη η επικαιρότητα