Ελλάδα

Εισαγγελική παρέμβαση και για δεύτερο γνωστό ηθοποιό – Διενεργείται προανάκριση

Ακούστε το άρθρο

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες κατά ανθρώπων του θεάτρου, με τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη να ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, αφού στο στόχαστρο της δικαιοσύνης έχουν μπει κι άλλοι ηθοποιοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης έχει μπει και δεύτερος γνωστός ηθοποιός, για τον οποίο έχει κατατεθεί μήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι στην καταγγελία του Ν.Σ σε ιστοσελίδα για κακοποίηση το 2005, από εκείνον που μέχρι χθες αποκαλούσαμε «γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη», είχε πει ότι όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά, υπήρχε στο σπίτι ακόμα ένας ακόμα ηθοποιός, τον οποίο ο σκηνοθέτης είχε παροτρύνει να συμμετέχει, ωστόσο είχε αρνηθεί.

Μέσα την εν λόγω εξομολόγηση, ένας 38χρονος άνδρας -ο Δημήτρης Άνθης- αναγνώρισε στον «παρατηρητή» τότε τον δικό του θύτη. Κατά αυτού έχει καταθέσει μήνυση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, γι’ αυτή την μήνυση ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην ασφάλεια να κάνει την προανάκριση, κρίθηκε κατ’επείγουσα κι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να την πάρει στα χέρια του ο Εισαγγελέας για να προχωρήσει αυτή την υπόθεση.

Πρόκειται για πολύ γνωστό ηθοποιό, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα και από την παρουσία του σε διάφορα σίριαλ.

via

Όλη η επικαιρότητα