ΕΠΣ Ηλείας Ποδόσφαιρο

Εκλογές – ΕΠΟ: Σήμερα κατατίθενται τα δικαιολογητικά, την Κυριακή ανακηρύσσονται οι υποψήφιοι

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ στις 27 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε στις 16 Μαρτίου.

Το επόμενο ραντεβού για τον δρόμο μέχρι τις κάλπες δίνεται την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων.

Υπενθυμίζεται, ότι για την προεδρία της ΕΠΟ υπέβαλλαν υποψηφιότητα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας.

Σε ό,τι αφορά στα 11 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, έχουν υποβληθεί πολλές υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστών μετά από πολλά χρόνια, πέρα από αυτές των προέδρων των κατά τόπους ποδοσφαιρικών ενώσεων και φυσικά της «δικής μας» Βίκυ Δημητρακοπούλου – Κουλούρη.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ, δύο ημέρες πριν την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων, δηλαδή σήμερα, άπαντες οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει στην ομοσπονδία τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία θα πιστοποιούν ότι δεν εμπίπτουν σε κανένα κώλυμα. Ανάμεσα σε αυτά, συμπεριλαμβάνεται το πιστοποιητικό ποινικού μητρώου, μία υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εμπίπτει ο υποψήφιος σε κωλύματα και η βεβαίωση του ποδοσφαιρικού σωματείου, που είναι μέλος ο υποψήφιος.

Αφού γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών, τότε η εκλογική επιτροπή της ΕΠΟ θα προχωρήσει η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων την Κυριακή, 21 Μαρτίου, έξι ημέρες πριν την ημέρα των εκλογών. Την εκλογική επιτροπή αποτελούν οι κ.κ. Παυλίδης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Καστίδης (ΕΠΣ Δράμας), Στογιαννίδης (ΕΠΣ Πέλλας).

«Κυριακή κοντή γιορτή»

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες η Βίκυ Δημητρακοπούλου – Κουλούρη, αναφορικά με κάποια δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, ακυρώνεται η υποψηφιότητά της, ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΟ!

Έτσι σε τηλεφωνική επικοινωνία της «Πατρίς – Σπορ» μαζί της, εκείνη δήλωσε: «Ας μην βιάζονται κάποιοι κακόβουλοι κύκλοι να σπιλώσουν την υποψηφιότητά μου και να με πετάξουν εκτός εκλογών της ΕΠΟ. Τους ενημερώνω λοιπόν όλους αυτούς ότι εγώ ήδη έχω καταθέσει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και έχω πάρει το ΟΚ. Κυριακή λοιπόν κοντή γιορτή. Ο κόσμος να χαλάσει να ξέρετε ότι η Βίκυ Δημητρακοπούλου – Κουλούρη, θα δώσει τη δική της μάχη στις εκλογές της ΕΠΟ, για το καλό και μόνο του ηλειακού Ποδοσφαίρου».

Όλη η επικαιρότητα