Ηλεία

Εκλογές ΕΠΣ Ηλείας: Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι Αρ. Κουλούρης , Π. Μπηλιώνης και Γ. Μπάδας

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ηλείας σε συνεδρίασή του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, αποφάσισε και προκήρυξε εκλογές για την Τετάρτη 31 Μαρτίου. 

Αρ. Κουλούρης (Πρόεδρος ΕΠΣΗ):  «Όταν θα έρθει η ώρα θα τα πούμε…»!

«Σε  τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας κ. Άρη Κουλούρη, αναφορικά με τον ορισμό των εκλογών της ΕΠΣΗ, αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποια μακροσκελή δήλωση, λέγοντας απλά ότι « οι εκλογές προκηρύχθηκαν, δουλεύουμε  ήδη  αθόρυβα… για αυτές, και όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε…»!

 

Π. Μπηλιώνης (Επικεφαλής  Πολιτιστικής Αθλητικής Κίνησης Ηλειας): «Ήταν η  ημερομηνία που περιμέναμε…» !

«Δεν μας ξάφνιασε καθόλου η ημερομηνία των εκλογών της ΕΠΣΗ, καθώς τις περιμέναμε, από μέρα σε μέρα. Άλλωστε με αυτές ασχολούμαστε εδώ και πολύ καιρό, και είμαστε πανέτοιμοι. Το  καλό είναι ότι θα γίνουν  με το νέο εκλογικό νόμο, και όχι με το καταστατικό του κ. Κουλούρη, ο οποίος  το καλύτερο  που έπρεπε να κάνει εξ αιτίας  της καταστροφής  του Ηλειακού ποδοσφαίρου, ήταν να πάει  σπίτι του»!

Γ. Μπάδας (Υποψήφιος  Πρόεδρος για την ΕΠΣΗ): «Εύχομαι να εκλεγεί μια ισχυρή διοίκηση για  όλα τα σωματεία»!

«Με βάση την παράταση Αυγενάκη, ήταν αναμενόμενο πως και η ΕΠΣΗ, θα όριζε τις εκλογές στις 31 Μαρτίου, εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια! Ας περιμένουμε όμως τις αποφάσεις  της πολιτείας, για να δούμε ποιος έχει δικαίωμα  τελικά υποψηφιότητας, και ποια σωματεία, δικαίωμα ψήφου! Όμως ότι και αν  συμβεί, εύχομαι ειλικρινά να εκλεγεί μια διοίκηση, για το καλό του Ηλειακού Ποδοσφαίρου και μόνο»!

 

Δικαιώθηκε η «Πατρίς – Σπορ» που στο φύλλο της 19ης Ιανουαρίου είχε γράψει: «Έως  31  Μαρτίου  και  οι εκλογές… της ΕΠΣΗ»!

Σε σχετικό άρθρο  της «Πατρίς – Σπορ» αναφορικά με τον ορισμό των εκλογών της ΕΠΟ, στις  19 Ιανουαρίου 2021 εγραψε: « Έτσι  και οι εκλογές της ΕΠΣΗ, οι οποίες κανονικά έπρεπε να διεξαχθούν το αργότερο σε δυο βδομάδες,  έχουν  δικαίωμα  λόγω των περιοριστικών μέτρων, να διεξαχθούν έως τις 31 Μαρτίου» !  Το  σίγουρο  πάντως  όπως όλα δείχνουν είναι,  ότι μετά την χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ, να  προχωρήσει σε εκλογές  στις 19  Φεβρουάριο,  οι εκλογές της ΕΠΣΗ θα γίνουν αμέσως μετά, ίσως… στις 31 Μαρτίου»!

Όλη η επικαιρότητα