Ηλεία

Ελεύθερος με όρους για τα 45 δενδρύλλια στην Αμαλιάδα

κάνναβη

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας το άτομο που την Τρίτη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα και σε έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν 3,7 γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρήκαν και κατέσχεσαν 74,5 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας εκρίζωσαν και κατέσχεσαν 45 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ο άνδρας καλλιεργούσε, κοντά στο σπίτι του, σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που περιβάλλονταν από φυσική βλάστηση παρέχοντάς τους φυσική κάλυψη, ενώ παράλληλα είχε συνδέσει από την οικία του λάστιχο για το πότισμα των φυτών.

Μετά την χθεσινή του απολογία, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Συνήγορος υπεράσπισης είναι ο κ. Σάκης Κότσιφας.

Όλη η επικαιρότητα