Αθλητισμός Ηλεία

Εμμανουήλ Καραλής: «Απίστευτο! Λέγομαι τέταρτος Ολυμπιονίκης»

Ο Ηλείος αθλητής Εμμανουήλ Καραλής δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του, μετά την επιτυχία του στο άλμα επί κοντώ των ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Sportsfeed, τόνισε:

“Απίστευτο! Λέγομαι τέταρτος Ολυμπιονίκης. Φαντάσου! Δεν το πιστεύω. Τέταρτος ρε παιδιά, στην πρώτη μου Ολυμπιάδα, 21 χρονών. Φαντάσου. Έχω ακόμη δέκα χρόνια, υγεία να χουμε. Είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος. Χάρηκα τον αγώνα, ελπίζω να είδατε πόσο τον χάρηκα. ήμουν ωραίος, ήμουν όμορφος. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν εδώ. Όλα τα παιδιά, όλους τους ανθυρώπους που παρακολούθησαν τις προσπάθειες όλων. Είμαι ευτυχισμένος.

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη γι αυτό είμαι τόσο ήρεμος αυτή την στιγμή, δεν έχω καταλάβει τι έχω καταφέρει. Αλλά, μόλις πάω σπίτι, ηρεμήσω, θα καταλάβω. Με έπιασε μια μικρή ενόχληση στο πόδι, μετά βγήκε κι ο αέρας κόντρα, αλλά εντάξει δεν πειράζει. τον επόμενο. Τώρα που γύρισα, θα με βλέπετε, θα βλέπετε όλες μου τις προσπάθειες και ελπίζω για τα καλύτερα. Πάντα“.

Ενώ αναφορικά με το μήνυμα που ανήρτησε προς τη μητέρα και τον πατέρα του, είπε:

“Να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη μητέρα και τον πατέρα μου. Ξέρεις, από τα πλαστικά μαχαιροπήρουνα έστειλαν τον γιο τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μία ιστορία, που από μόνη της είναι για βιβλίο. Έχω περάσει πολύ δύσκολα η αλήθεια είναι, αλλά όπως λένε ο αθλητισμός έχει εννέα λύπες και δύο χαρές. Αυτή η χαρά, που κατάφερα να έχω σήμερα, μου διαγράφει όλες τις λύπες που έχω περάσει. Δεν έχω πολλές σκέψεις. Θέλω να κάτσω και να ηρεμήσω, να πάρω την οικογένειά μου. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Ελπίζω να τους έχω κάνει περήφανους γιατί προσπάθησα πάρα πολύ.

Πηγή: sportsfeed.gr

Όλη η επικαιρότητα