Ηλεία

Εξυπηρέτηση μόνο κατόπιν ραντεβού στις Δ.Ο.Υ. Πύργου κα Αμαλιάδας από 9/11

Εξυπηρέτηση μόνο κατόπιν ραντεβού

Μόνο κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού θα μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες –εν μέσω lockdown- από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, στις ΔΟΥ Πύργου και Αμαλιάδας. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με την ενημέρωση από σχετικό έγγραφο που απέστειλε η Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Ειδικότερα ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Ηλείας – Ζακύνθου, Μηνάς Παναγιωτίδης (ΦΩΤΟ), μιλώντας για την προσέλευση του κοινού  τόνισε πως «Η εξυπηρέτηση του κοινού από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, θα διεξάγεται σε επείγουσες περιπτώσεις, υποχρεωτικά κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Στις περιπτώσεις που προσέρχονται χωρίς ραντεβού, δικηγόροι ή λογιστές, ως εκπρόσωποι των φορολογουμένων πολιτών, καθώς και δικαστικοί επιμελητές, θα εξυπηρετούνται, μόνον εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την προσέλευσή του το κοινό, πρέπει να έχει την επιβεβαίωση του ραντεβού, για να μην δημιουργούνται προβλήματα με τις Υπηρεσίες που ελέγχουν τη μετακίνηση των πολιτών.

Στις περιπτώσεις των δικηγόρων και των λογιστών, προτείνουμε να υπάρχει προγενέστερη επικοινωνία με τις Δ.Ο.Υ για την αποφυγή προβλημάτων όπως συνωστισμού, χρονοβόρα αναμονή κλπ».

Σημειώνεται ότι τα e-mail επικοινωνίας όπου οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού στις ΔΟΥ Πύργου και Αμαλιάδας είναι τα εξής:

[email protected] (Πύργος)

[email protected] (Αμαλιάδα)

Όλη η επικαιρότητα