Πολιτική

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην 85η ΔΕΘ

Ο κ. Σχοινάς και ο κ. Σμιτ ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για το Πρόγραμμα Ανάκαμψης.

Το Περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην 85η ΔΕΘ, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κι εκεί τον υποδέχθηκαν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Επίτροπος Νικολά Σμιτ, αρμόδιος για την Απασχόληση και τα Κοινωνικά Δικαιώματα, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς.

Ο κ. Σχοινάς και ο κ. Σμιτ ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για το Πρόγραμμα Ανάκαμψης και του έδειξαν σχετικούς πίνακες που είχαν αναρτηθεί σε ταμπλό.

Στο πρώτο ταμπλό υπήρχαν φωτογραφίες με ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται κατά τις επεμβάσεις σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και μόλις τα είδε ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Στυλιανίδης, αφού ως αρμόδιος Επίτροπος σχεδίασε το ευρωπαϊκό σύστημα πολιτικής προστασίας.

«Ο,τι και να του δείξαμε, ο πρωθυπουργός τα ήξερε όλα», μας είπε ο κ. Μαργαρίτης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Επίτροπος κ. Σμιτ έδωσε τα εύσημα στον κ. Μητσοτάκη για τα ελληνικά προγράμματα, σημειώνοντας είναι από τα καλύτερα στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Όλη η επικαιρότητα