Αγροτικά Ανακοινώσεις Patrisnews

«Επί Γης» για Ηλεία και Δυτική Ελλάδα – Το νέο αγροτικό ένθετο της εφ.«Πατρίς»

Κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 5 Μαρτίου,  με την εφημερίδα “Πατρίς” το πρώτο τεύχος του Αγροτικού Ενθέτου «επί Γης».

Πρόκειται για μια νέα μεγάλη πρωτοβουλία της εφημερίδας «Πατρίς» για την ενημέρωση όλων των αγροτών και κτηνοτροφών του νόμου, πάνω σε σημαντικά θέματα επικαιρότητας, με συνεντεύξεις κορυφαίων παραγόντων και πλούσιο ειδησεογραφικό υλικό.

Στο πρώτο τεύχος κυριαρχεί η συνέντευξη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κου Σπήλιου Λιβάνου, «Η ευφυής γεωργία και η στήριξη των αγροτών». Μία Συνέντευξη που σίγουρα πρέπει να διαβάσουν όλοι όσοι ασχολούνται με την Αγροτική παραγωγή στην Ηλεία και όχι μόνο, αφού όπως δηλώνει ο υπουργός, «Στόχος μου καθώς και του πρωθυπουργού είναι να αναδείξουμε τον πρωτογενή τομέα σε βασικό πυλώνα της οικονομίας μας, αφού η υγειονομική κρίση απέδειξε ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς ορισμένα υλικά αγαθά, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα, τα προϊόντα της γης”.

Αλλά πολύ ενδιαφέροντα θέματα είναι η συνέντευξη του Θεόδωρου Βασιλόπουλου αντιπεριφερειάρχη αγροτικών θεμάτων που αναφέρεται  στην μείωση του κόστους στην καλλιέργεια και νέες αγορές,  οι δηλώσεις του κου Χρήστου Βαλλιανάτου, προέδρου της ομάδας παραγωγών Αμαλιάδας, για την επιτακτική ανάγκη συσπείρωσης των ομάδων παραγωγών, ενώ υπάρχουν επίσης δηλώσεις ανθρώπων οι οποίοι ασχολούνται επαγγελματικά με την Αγροτική και Κτηνοτροφική ζωή στο νομό μας.

Σίγουρα πρόκειται για μία ιδιαίτερα φιλόδοξη προσπάθεια της εφημερίδας «Πατρίς», που δείχνει με αυτήν την κίνηση τη μεγάλη σημασία που δίνει στην ανάπτυξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα στην Ηλεία.

Κατεβάστε και διαβάστε όλη την έκδοση σε μορφή .pdf

Όλη η επικαιρότητα