Αθλητισμός

Επειός ‘Ηλιδας: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κωνσταντίνε»

Ο ξαφνικός χαμός του Κωνσταντίνου Αντίοχου συγκλόνισε την οικογένεια του Επειού ‘Ηλιδας που τόσο πολύ αγάπησε και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.

«Σύσσωμη η  οικογένεια του Επειού ‘Ηλιδας  εκφράζει  βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κωνσταντίνου Αντίοχου, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.  Ο Κωνσταντίνος Αντίοχος, έχει γράψει τη δική του ιστορία, και ως αθλητής άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του.

Ο Κωνσταντίνος Αντίοχος, αφήνει πίσω του μόνο φίλους και βεβαία την μοναδική του οικογένεια στην οποία εκφράζουμε την οδύνη και την βαθύτατη θλίψη μας.
Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κωνσταντίνε.
Καλό Παράδεισο».

 

Σοκ στον κόσμο της υδατοσφαίρισης

Θρήνος στον κόσμο της υδατοσφαίρισης και του αθλητισμού, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Αντίοχου, πολίστα του Επειού Ήλιδας και τεχνικού στην ομάδα υποδομών της ΝΕΠ. Μεγάλο σοκ αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στην Πάτρα, με τον ξαφνικό χαμό του Κώστα Αντίοχου, πολίστα του Επειού Ήλιδας μέχρι φέτος το καλοκαίρι.

Ο 42χρονος Κώστας Αντίοχος, έχασε τις αισθήσεις του ξαφνικά και ενώ αγωνιζόταν σε ένα φιλικό παιχνίδι πόλο, με αποτέλεσμα φύγει από τη ζωή, έχοντας μόλις προφτάσει να βγει από την πισίνα και να καθίσει στην άκρη της, πριν πέσει μέσα στο νερό αναίσθητος.

Πρόκειται για έναν πολίστα ο οποίος είχε επιστρέψει στον Επειό πέρσι το καλοκαίρι για να βοηθήσει την ομάδα της Ηλείας και μάλιστα στα πρόσφατα παιχνίδια, ήταν ένας από τους κορυφαίους.

Ένας αθλητής με πλούσιο βιογραφικό, καθώς είχε υπάρξει αθλητής του Θριάμβου, του ΝΟΠ, της ΝΕΠ και του Επειού.

Ο Κώστας Αντίοχος ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Όλη η επικαιρότητα