Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Μετατέθηκαν για τις 19 Φεβρουαρίου οι εκλογές της

Για τις 19 Φεβρουαρίου μετατέθηκαν  οι εκλογές της ΕΠΟ, παρότι δεν έχουν ακόμα  αρθεί  τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης από πλευράς της κυβέρμησης , όπως αποφασίστηκε στη  χθεσινή  συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Μετά την αναβολή της περασμένης Παρασκευής λόγω τεχνικού προβλήματος, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίαση τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας (18/1) για το μέλλον των εκλογών της Ομοσπονδίας, που αρχικά ήταν προγραμματισμένες για  σήμερα Τρίτη (19/1). Το γεγονός ωστόσο ότι υφίσταται ακόμα τα υγειονομικά μέτρα λόγω κορωνοϊού, ήταν δεδομένο πως θα οδηγούσε στην εκ νέου αναβολή των εκλογών της Ομοσπονδίας.  Η απόφαση που πάρθηκε, όπως αναμενόταν, ήταν να μετατεθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης για τις 19 Φεβρουαρίου, με την ελπίδα φυσικά ότι έως τότε  θα έχουν παύσει να ισχύουν τα περιοριστικά  μέτρα.

           Έως  31  Μαρτίου  και  οι εκλογές… της ΕΠΣΗ!

Έτσι  και οι εκλογές της ΕΠΣΗ, οι οποίες κανονικά έπρεπε να διεξαχθούν το αργότερο σε δυο βδομάδες,  έχουν  δικαίωμα  λόγω των περιοριστικών μέτρων, να διεξαχθούν έως τις 31 Μαρτίου !  Άλλωστε ,  με  απόφαση του κ. Λ. Αυγενάκη  έχει δοθεί  επίσημη  παράταση, μέχρι τα τέλη Μαρτίου, για την διεξαγωγή εκλογών, ακόμα και αν έχει λήξει η θητεία, είτε  ενώσεων, είτε ομοσπονδιών κ. λ. π. Πάντως τώρα , πολλά  θα κριθούν σε ότι αφορά τις εκλογές της ΕΠΣΗ, με βάση  την  χθεσινή  απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ !  Το  σίγουρο  πάντως  όπως όλα δείχνουν, είναι  ότι μετά την χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ, να  προχωρήσει σε εκλογές  στις 19  Φεβρουάριο,  οι εκλογές της ΕΠΣΗ θα γίνουν αμέσως μετά! Για την ώρα  τηρείται  «σιγή  ιχθύος» σε ότι αφορά την ημερομηνία των εκλογών της ΕΠΣΗ, οι οποίες να θυμίσουμε ότι είχαν γίνει στις  2  Φεβρουαρίου του 2017 !

Τι  δήλωσαν  οι  Αρ. Κουλούρης και Π. Μπηλιώνης !

 

Αρ. Κουλούρης(Πρόεδρος ΕΠΣΗ): «Δεν μας αφορά…»!

 

«Σε  τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας κ. Άρη Κουλούρη, αναφορικά με τον ορισμό των εκλογών της ΕΠΟ, αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει και να πάρει θέση, τονίζοντας χαρακτηριστικά «ότι δεν μας αφορούν οι εκλογές  της ΕΠΟ, παρά μόνο οι δικές μας»!

 

Π. Μπηλιώνης (Επικεφαλής  Πολιτιστικής Αθλητικής Κίνησης Ηλειας):

«Δεν μας επηρεάζουν… οι εκλογές της ΕΠΟ» !

 

Από την πλευρά του ο κ. Π. Μπηλιώνης(επικεφαλής της Πολιτιστικής Αθλητικής Κίνησης Ηλειας) ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ από την πλευρά μου θεωρώ  ότι δεν μας επηρεάζει σε καμία περίπτωση, η ημερομηνία  των εκλογών της  ΕΠΟ, όποτε και αν γίνουν! Οι δικές μας  εκλογές, δηλ. της ΕΠΣ Ηλείας, δεν έχουν καμία σχέση  με τις εκλογές της ΕΠΟ, παρότι κάποιοι…, προσπαθούν να μας εμπλέξουν! Με αυτές ασχολούμαστε εδώ και πολύ καιρό, και είμαστε πανέτοιμοι, με ένα δυνατό συνδυασμό, ακόμα και αν  γίνουν «αύριο» το πρωί ! Πλέον ο κ. Κουλούρης , είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει  το νέο αθλητικό νόμο, και όχι το δικό του καταστατικό με το οποίο μας αιφνιδίασε  το 2017, και να ορίσει  εκλογές  σε  45 ημέρες , από την ώρα που θα τις  προκηρύξει, όπως έγινε  πρόσφατα  και σε άλλες ενώσεις της χώρας, δηλ. την ΕΠΣ Αθηνών, και την ΕΠΣ Σερρών»!

Όλη η επικαιρότητα